nasávání vzduchu-vnitřní cirkulace KDE JE?

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Geee
*

nasávání vzduchu-vnitřní cirkulace KDE JE?

Příspěvek od Geee »

Zdravím, prozraďte mi, kde je nasávání vzduchu při vnitřní cirkulaci u accenta rv96. Potřebuji vyčistit klimu a jestli jsem to dobře pochopil, tak ten sprej se má stříknout do tohoto otvoru. Díky geee
Reklama

Felotron
Kontaktovat uživatele:

Re: nasávání vzduchu-vnitřní cirkulace KDE JE?

Příspěvek od Felotron »

Geee píše:Zdravím, prozraďte mi, kde je nasávání vzduchu při vnitřní cirkulaci u accenta rv96. Potřebuji vyčistit klimu a jestli jsem to dobře pochopil, tak ten sprej se má stříknout do tohoto otvoru. Díky geee
Co ja videl, tak se ty cistici sracky strikaji primo do vydechu ventilace - tohle primo delali v autoriz. servisu a byla to nejaka pena... vic moc nevim...

Jinak sundej schranku u spolujezdce a najdes to - vede k tomu jedno z tahel od stredoveho panelu.
i30 PDe fastback 1.5 DCT
ELANTRA XD 1.6 2006

dříve:
Tucson TLe 1.6 Crdi 2019
Santa Fe DM 2.2AT 2015
i30CW GDH 2016 1.6 Crdi
i30 FD 2.0i 2011
Accent LC
Felicia 1.3
Hanz

Příspěvek od Hanz »

Chytrej Felotronek, chytrej :wink:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Geee
*

Tak stale nevim

Příspěvek od Geee »

Tak si stále nejsem jistý. Cirkulaci přepínám pouze tlačítky Obrázek a za schránkou se nic nepřepíná. Jediné táhlo vede k nějakému otvoru, ale nevím, co ho ovládá a zdali je to ono- Obrázek. Ješte mě v návodu zaskočilo to že píší "Naneste na kondenzátor chlad.zař. Vložte adaptér do sání vzduchu klimatizace a nádobku vyprázdněte", není mi jasné, co myslí tím nanesením na kondenzátor? pokud máte někdo zkušenosti, poraďte prosím. Díky Geee
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“