problem scoupe poradte
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
problem scoupe poradte
vcera sem si udelal radost a koupil sem si cistokrevne scoupe turbo motor prevodovka napravy maji najeto poctivejch 65 tisic, vazne nekecam, ma to 16 kola volant momo sportovni pruziny, puvodni myslenka byla ze ho vymenim za to moje ale ted se mi nechce nevim pro ktere se rozhodnout dam sem fotky a musite mi poradit
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
pošli mi detailní fotky pak se rozhodnu ale to že je to popraskané není dobrá zpráva to já mám 14dní čerstvě nalakovanou černou perletí!!! a vyměnit za jinou s opravou no nevim pošli foto Mivr@seznam.czshotik píše:praha pripadne stredni cechy sedlcany , upozornuju ze uz od petra byla kolem toho nadechu popraskana (kit ) je treba to poopravit .
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
-
- Kontaktovat uživatele:
heh pro me to neni dulezity menit .))) ja potreboval kapotu abyhc nejezdil se zborenou tak sme vzal od petra tohle:) vyfotim az dneska vecer leda:) tohle bys stejne strikal ))MichaelS píše:pošli mi detailní fotky pak se rozhodnu ale to že je to popraskané není dobrá zpráva to já mám 14dní čerstvě nalakovanou černou perletí!!! a vyměnit za jinou s opravou no nevim pošli foto Mivr@seznam.czshotik píše:praha pripadne stredni cechy sedlcany , upozornuju ze uz od petra byla kolem toho nadechu popraskana (kit ) je treba to poopravit .
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
-
- Kontaktovat uživatele: