Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak vypadá to zajímavě.. ale chce to z více úhlů.. tak sem ti poslal origo fotky na maila.. moc děkujudraceq píše:Jojo, byl jsem na dovči a zrovna jsem dohltal tenhle 10stránkový seriál Opravdu nádhera - to auto nemá chybu. A navíc - udělal sis ho (skoro) sám, to je na tom to nejcennější. A ty fotky máš tady - není to nic moc, mají dost malé rozlišení a navíc jsem to dělal fakt narychlo , kdybys mi poslal originál, daly by se dělat větší kouzlaMartasZ píše: Je tu myslim Dráčeq, ten by mi to moh ukázat ve Photoshopu?
kromě té ↑ stříbrné ↑ jsem zkusil ještě i ↑ černou ↑ variantu
zatím teda z toho jednoho úhlu, různé kombinace zrcátek a těch stříbrných folií, cos tam chtěl (teď doufám, že jsem neprokec překvapení) Ta přední je světlejší, asi ti tam neprojde stejný odstín jako vzadu Originály ti pak i dalšímy úpravami z jiných pohledů pošlu zase mailem, musím ale taky vykázat nějakou činnost pro zaměstnavatele :)
P.S. - ta stříbrná na zrcátka se trefuje teda pěkně blbě, aby měla odlesk na hranách aspoň přibližně stejný jako na kapotě (a stejně se mi to ještě úplně nelíbí, k dokonalosti mi tam něco chybí - asi přidám trochu modrého pigmentu ) Musíš mít safra zrovna tuhle extra barvu??
P.S. - ta stříbrná na zrcátka se trefuje teda pěkně blbě, aby měla odlesk na hranách aspoň přibližně stejný jako na kapotě (a stejně se mi to ještě úplně nelíbí, k dokonalosti mi tam něco chybí - asi přidám trochu modrého pigmentu ) Musíš mít safra zrovna tuhle extra barvu??
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Taky bych byl pro tuhle variantu, jakákoliv jiná barva mi tam ruší tu ladnou vlnovku tvořenou oblinami karoserie a barevným přechodem... Prostě máme tam červenou zónu a stříbrnou zónu (těsnění oken nepočítám:) ), nemíchat nic mezi to.Vita píše:Jo, tak MartasZ, Stribrny folie a stribrny zrcatka a je to uplna pohadka ..
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Aaa, vzadu vidim Davidoffovu Hondici....jinak, mas to pekny, Martasz, moc:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Mirka Pekárková
- *
Kuňa...to chci jednou vidět na živo...uááá...jinak mam podobne plany
Naposledy upravil(a) DeBí dne 21 srp 2007, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Mooooc pekne Este mi tam chyba kridelko ale to uz zalezi na vkuse Myslim ze mam uz pozadie na plochu
PS: A som velmi zvedavy kedy bude tema "Jak se dela brachova Sonata"
PS: A som velmi zvedavy kedy bude tema "Jak se dela brachova Sonata"
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
No já si svůj komentář nechám až na Moravu
Marťaszi připrav se,že bude suchej jako vždy
Už se těším až to uvidím na vlastní oči,kluci ale mákli jste si hodně ,Marťaszi to Tě StandaK asi nenávidí,místo aby odpočíval ,tak makal jako bůh To bude litrů leštěnky Ježíšmarjá
Marťaszi připrav se,že bude suchej jako vždy
Už se těším až to uvidím na vlastní oči,kluci ale mákli jste si hodně ,Marťaszi to Tě StandaK asi nenávidí,místo aby odpočíval ,tak makal jako bůh To bude litrů leštěnky Ježíšmarjá
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
-
- Kontaktovat uživatele:
Dracequ vypadá to famózně Těšim se, co mi přijde mailem.. klidně si s tim pohraj víc, dej průchod svý fantazii Každopádně jak na to teď koukám, asi opravdu ty zrcátka stříbrný.. ale chce to vidět i ze předu.. mám strach, aby moc netrčely.. a ty stříbrný folie.. neboj, nic si neprovařil, ale to jen tak někdo plácnul a koukám, vypadá to, že buď to, nebo pokovení.. ale jedno z toho budedraceq píše:zatím teda z toho jednoho úhlu, různé kombinace zrcátek a těch stříbrných folií, cos tam chtěl (teď doufám, že jsem neprokec překvapení) Ta přední je světlejší, asi ti tam neprojde stejný odstín jako vzadu Originály ti pak i dalšímy úpravami z jiných pohledů pošlu zase mailem, musím ale taky vykázat nějakou činnost pro zaměstnavatele :)
Tak moc díky za inspiraci