okna v elektrice
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- *
okna v elektrice
Mám Hyundai Accent 1,3 třídveřák a přesaly mě jít otevírat okna. Všecny pojistky jsem zkontroloval,jsou v pořádku.Může někdo poradit?
- Reklama
-
- *
Díval sem se na všechny pojistky tedy i v motoru,o zámku oken nic nevím,žádné takové tlačítko na palubce nemám. mám rok výroby1996.Vkaždém případě dík za rady.Uvítal bych i zaslání el.schema na můj e-mail. pepa44@centrum.cz.Všem díky.Korálek píše:zkus jestli nenáš ve výbavě zámek otevírání oken který jsi omylem zmáčknul.Je to zanak pootevřeného okna s klíčem
Budeš muset koupit nový ovládací panel ,nejde to vůbec spravit ,hoď si inzerát do sekce koupímjmformanek píše:Díval sem se na všechny pojistky tedy i v motoru,o zámku oken nic nevím,žádné takové tlačítko na palubce nemám. mám rok výroby1996.Vkaždém případě dík za rady.Uvítal bych i zaslání el.schema na můj e-mail. pepa44@centrum.cz.Všem díky.Korálek píše:zkus jestli nenáš ve výbavě zámek otevírání oken který jsi omylem zmáčknul.Je to zanak pootevřeného okna s klíčem
Po elektrické stránce to budeš mít vpořádku,ten ovládací panel je na dveřích u řidiče,vyměň ho a uvidíš,že to bude opět makat
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ten ovládací panel je na středovém panelu u řadící páky.ivan píše:Budeš muset koupit nový ovládací panel ,nejde to vůbec spravit ,hoď si inzerát do sekce koupímjmformanek píše:Díval sem se na všechny pojistky tedy i v motoru,o zámku oken nic nevím,žádné takové tlačítko na palubce nemám. mám rok výroby1996.Vkaždém případě dík za rady.Uvítal bych i zaslání el.schema na můj e-mail. pepa44@centrum.cz.Všem díky.Korálek píše:zkus jestli nenáš ve výbavě zámek otevírání oken který jsi omylem zmáčknul.Je to zanak pootevřeného okna s klíčem
Po elektrické stránce to budeš mít vpořádku,ten ovládací panel je na dveřích u řidiče,vyměň ho a uvidíš,že to bude opět makat
Jo nebo tam,já to bral podle mí Sonáty a CupátkaKámen_Dave píše:Ten ovládací panel je na středovém panelu u řadící páky.ivan píše:Budeš muset koupit nový ovládací panel ,nejde to vůbec spravit ,hoď si inzerát do sekce koupímjmformanek píše:Díval sem se na všechny pojistky tedy i v motoru,o zámku oken nic nevím,žádné takové tlačítko na palubce nemám. mám rok výroby1996.Vkaždém případě dík za rady.Uvítal bych i zaslání el.schema na můj e-mail. pepa44@centrum.cz.Všem díky.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
ivan píše:Jo nebo tam,já to bral podle mí Sonáty a CupátkaKámen_Dave píše:Ten ovládací panel je na středovém panelu u řadící páky.ivan píše: Budeš muset koupit nový ovládací panel ,nejde to vůbec spravit ,hoď si inzerát do sekce koupím
A lantry ...ivan píše:Jo nebo tam,já to bral podle mí Sonáty a CupátkaKámen_Dave píše:Ten ovládací panel je na středovém panelu u řadící páky.ivan píše: Budeš muset koupit nový ovládací panel ,nejde to vůbec spravit ,hoď si inzerát do sekce koupím
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- *