Ale ne ... MartasZ to zvladne ... ale budis mu utechou, ze ta fotka bez je o 40 kb vetsi, nez kdyz tam to auto bylo .....Josef píše:Víťo - Ty ho chceš mít na svědomíUž jenom ta Tvoje fotka mu může způsobit doživotní trauma
![]()
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ale nejak se neozyva
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Ale ne ... MartasZ to zvladne ... ale budis mu utechou, ze ta fotka bez je o 40 kb vetsi, nez kdyz tam to auto bylo .....Josef píše:Víťo - Ty ho chceš mít na svědomíUž jenom ta Tvoje fotka mu může způsobit doživotní trauma
![]()
heeec ja uz ho viiidelMartasZ píše:
Jooo.. a teď sem se viděl s Black SheepemFajn sme si pokecali, jeho Coupeso je taky pěkný.. a pán vypadá spokojeně, tak snad už tu smůlu prolomil a bude mít klid
My???? NéééééééDeBí píše:nezlobte...jo?
Víťo moc dobrej vtipVita píše:Proc Farmari ? Tu fotku jsem prznil ja a vubec jsem to nedelal ve fotoshopu, ale v obycejnym Woknovym malovani ...draceq píše:Jojo, Photoshop...to je věc.....Jirka píše:![]()
![]()
dobrej vtip..
Viď, Farmáři?
Víš že máš pravdu.. ne že bych kvůli tomu vstával.. ale čučim třeba na bednu a když je reklama, tak se občas kouknu, je to supr pohledXMira píše:Hele, Martasz, priznej se, v noci vstavas a chodis se divat z okna!![]()
PS: Nedivim se a chapu - asi bych si taky nastavoval budika
Tak to jsem byl trochu aut .. .no to neva ..ivan píše:Víťo moc dobrej vtipVita píše:Proc Farmari ? Tu fotku jsem prznil ja a vubec jsem to nedelal ve fotoshopu, ale v obycejnym Woknovym malovani ...draceq píše: Jojo, Photoshop...to je věc.....
Viď, Farmáři?![]()
akorát,že Farmář drasegovi odpovídá,že photoshop je dobrej a nemá vůbec nic s tím společnýho
Tak to je fakt rulezz
![]()
![]()
Jo sranda musí bejt
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |