jízda po dálníci Praha-Hradec Králové

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Brdy
*

jízda po dálníci Praha-Hradec Králové

Příspěvek od Brdy »

Pěkný den,
dnes jsem jel HK-Praha a zpět po dálnici. Při zpáteční cestě jsem bohužel najel na překážku v cestě (dřevěná "laťka cca 3cm vysoká) - bohužel se to nedalo objet byla moc široká. Jel jsem předpisově 130km/h, když jsem ji přejel předním kolem asi nadskočila a bouchla do spodku. Hned jsem to kontroloval ale opticky vypadá všechno v pořádku, při jízdě nemá auto tendenci jet ke straně. Neřešili jste někdo podobnej problém? Mám si radši zajet na technickou ať mi zkontrolujou geometrii? Mám jet na dovču a nerad bych zůstal někde bez kola :-(.
Děkuji všem za komentáře.
Brdy
Accent, rv. 2003, zlatá metalíza
Reklama

Selshig
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Selshig »

určitě s tím nic nebudeš mít...geometrie no když jedeš po rovince a pustíš volant a jedeš rovně tak to maš vklidu pokud ne zkus kouknout na tlak v pneu...ja jel nedavno ostrava katowice a to byla cesta teda...opravdu polaci a cesta...taky sem tam tefil pak nesmyslu na cestě včetně děr a auto v poho...sem se až divil že tam byly kanaly na svem mistě :D
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
Tommas33
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommas33 »

já přejel zadní díl výfuku na cestě a nic se nestalo bylo to asi při 70km..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Lukino
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukino »

ježiši, když toto vlákno čtu, tak si připadám v sekci Off-road ne Accent ... :lol:
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“