V klidu , upravoval jsem totiž ve Photoshopu ještě i něco pro Farmáře, což jsi ovšem nemohl vědět... tak proto ...Vita píše:Tak to jsem byl trochu aut .. .no to neva ..ivan píše:Víťo moc dobrej vtip akorát,že Farmář drasegovi odpovídá,že photoshop je dobrej a nemá vůbec nic s tím společnýho Tak to je fakt rulezz Jo sranda musí bejtVita píše: Proc Farmari ? Tu fotku jsem prznil ja a vubec jsem to nedelal ve fotoshopu, ale v obycejnym Woknovym malovani ...
Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Reklama
DeBí píše:máám..ale radši..radši néé..draceq píše:My???? NéééééééDeBí píše:nezlobte...jo?
(P.S. - hele, namáš někde svou fotku poránu, abychom to srovnali s Martasovým coupé? )
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Hmm, asi máš pravdu..... ale tohle možná Martasovi k něčemu bude
Ač jsem vymýšlel všechno možné, varianta "stříbro" to vyhrává. maximálně jsem přidal černý tahokov do nárazníku...
Ač jsem vymýšlel všechno možné, varianta "stříbro" to vyhrává. maximálně jsem přidal černý tahokov do nárazníku...
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
podle mě by ten stříbrnej tahokov uprostřed v narazniku už poškodil tu linii nechal bych ho erny...ta stříbrna linie jde od předku do zadu v plne sile a najednou by bylo na narazniku něco stříbrneho co už nejde do te linie...nevim asi by to nevypadalo moc hezky ale chtělo by to nakreslit...samozřejmě rozhodnuti je už na MartasZovi
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
Pokud seženu mlhovky, zítra tam jsou i s tahokovem.Vita píše:Jo jo .. .to by chtelo zkusit dat do tech fotek ... Ty mlhovky a pak ty tahokovy ...
Co ty na to Dracqu ?
Taky jsem te tam videl ale u auta jsi nebyl a ja tam byl u auta jen malo ale jestli tam byl nekdo v žlutym tilku s brejlema tak to sem byl ja.MartasZ píše:Já sem tě viděl v Mimoni.. teda tvoje auto.. ale bylo u něj hodně lidí a já nevěděl kterej ty seš, tak sem tam radši nešel.. sem se stydělŽluťasek píše:Dovol abych smekl MartasZ fakt krasavec!
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak zas takhle si to nepamatuju Každopádně.. sme se viděliŽluťasek píše:Taky jsem te tam videl ale u auta jsi nebyl a ja tam byl u auta jen malo ale jestli tam byl nekdo v žlutym tilku s brejlema tak to sem byl ja.MartasZ píše:Já sem tě viděl v Mimoni.. teda tvoje auto.. ale bylo u něj hodně lidí a já nevěděl kterej ty seš, tak sem tam radši nešel.. sem se stydělŽluťasek píše:Dovol abych smekl MartasZ fakt krasavec!
Jo jo dodej .. .jsem strasne zvedavej, jak to bude vypadat s tim ...MartasZ píše:Kdybych měl nějakou fotku s mlhovkama, ale nemám.. ale snad dneska něco dodámdraceq píše:Pokud seženu mlhovky, zítra tam jsou i s tahokovem.Vita píše:Jo jo .. .to by chtelo zkusit dat do tech fotek ... Ty mlhovky a pak ty tahokovy ...
Co ty na to Dracqu ?
No bude to velka parada ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200