mam vsak iny poznatok - pri rychlosti 130-140 mam pocit akoby som mal zle zavrete dvere - aero hluk je dost vyrazny. na tesneni nevidno ziadne chyby ale proste sa nemozem zbavit pocitu ze tade fuci
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
U mna tak podobne, ale som si vsimol, ze iba na strane sofera-akoby bolo trosku zle tesnenie, ale nie je to nic vyrazne.Mexican píše:pri rychlosti 130-140 mam pocit akoby som mal zle zavrete dvere - aero hluk je dost vyrazny. na tesneni nevidno ziadne chyby ale proste sa nemozem zbavit pocitu ze tade fuci
Lukas píše:
Niekde som inac cital na fore, ze sa odporuca do mesta skor benzin. Ja som zas rad, ze som pockal na CRDi..mam sice spotrebu 6l, ale vzal som si k srdcu Microvu radu-rychlo sa rozbehnut, aby som tam mal najvyssiu pripustnu zaradenu rychlost.A co sa tyka zahriatia motora-v lete po 2 km je takmer zahriaty, v zime tak max.po 10tich, ak sa garazuje. Treba si uvedomit, ze je to malicky dieslacik a ma o 400cm kub. menej ako 1.9tdi, ktore sa tym padom zohrieva o dost dlhsie. Ja som bol naozaj prekvapeny, ze sa dokaze diesel tak rychlo zahriat a zahriaty vydrzi este k tomu ovela dlhsie ako benzin.
Dakujem za nazor,xyz123 píše:No ja som nikdy nebol diesel positive ale ani negative..Joe TT píše:
Cau kamo,
tiez sa rozhodujem, ze ho kupim. Takze mi ho doporucujes ?
Nech Ti jazdi v poriadku, k Tvojej spokojnosti.
Ale to ze v zabehu som spravil 900 Km na jedno natankovanie bol pre mna sok. Na zaciatku som jazdil max 90 Km/hod, po cca 200 Km som zacal ist aj 110Km/hod, po cca 400Km som isiel aj 120Km/hod az po 900Km. 3000 otacok som prekrocil max 5 krat ale aj to pri podradovani co bolo moja nemotornost ale to bolo max 3300 ot/min. Ked som mal uz cca 500 Km po zabehu tak som tocil cca 2500ot obcas silnejsie pritlacil pedal ale fakt v ramci normy bez silenia(bral som si k srdcu rady MICRA). Ono nechcel som verit ze ta 1.5 CRDi bude tak super ale predcila moje ocakavania. Tiez som sa dlho rozhodoval medzi benzinom a dieselom (hlavne koli cene nie palivu) ale teraz som stastny ze mam diesela. Ten zatah nema chybu fakt to prekvapi, motor nieje skoro pocut teda co som siel max 130 tak uplne pohodovy sepot. Sranda bola to ze pri spiatocnej ceste moja buduca svokra poznamenala ze ten motor ide omnoho lepsie ako na zaciatku cesty a teda fakt to bol rozdiel.... Za cca 3 tyzdne idem do prahy na cca 1500 Km streku tak sem dam spotrebu a postrehy ohladne jazdy a spravania sa auta....
Moja rada kup diesel, vytrp si 1000 Km "zakladneho zabehu" a budes sa tesit pri kazdej jazde ako ja.....
K spotrebe asi tolko ze za 640 Km som mal 5 litrov uplne surovy motor 3 ludia a plny kufor. Jazda bola cca 3 hod max 2-3 rychl stupen v kolonach do kopca ostatne dialnica alebo okrsky. Pri predbiehani na 5 stupni a otackach cca 2200 pritlacis a ides..... nadhera...
Kuuup diesel neolutujes a budes sa tu rozplyvat ako ja![]()
Vsetkym zelam stastne a bezporucovonehodove Km...
Mal som Golfa -10 rokov. No musím povedať že s Hyu som veľmi spokojný a už by som späť nemenil, hoci má svoje muchy. S golfom som nemal absolutne žiadny problém(trafil som dobrý kus) a s hyu som bol už v servise asi 3-4 krát ale len s maličkosťami ( resetovalo rádio-chybná koncovka, zle ukostrená siréna alarmu, odlepovanie pásky z dverí a tak). Najviac som si zvykal na mäkší podvozok, ale už je to v pohode. extra výhrady k Accentu nemám. Spokojnosť.Joe TT píše:Nazadar Petusko73,Petusko73 píše:Tie gumy pískajú aj mne.
tusim Ty si mal predtym Feldu.
Ako sa Ti zvykalo na Accenta ?
Joe TT píše: Nazadar Petusko73,
tusim Ty si mal predtym Feldu.
Ako sa Ti zvykalo na Accenta ?
Jasne ze ja, tam to opaluje pri tom Atlantiku, to si pis, to je iny vietor
co to tam mas za aparaturu? vyzera to ako radar na zachytenie nizko letiacich cielov
to je kupovany pres aukro.. velmi vyhodne za 1500,-
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |