VI American day v Luštěnicích
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Bomba!!! tyhle auta miluju! jasně u mě vyhrává Dodge Charger!
Naposledy upravil(a) Tiburon_FX dne 03 zář 2007, 19:58, celkem upraveno 1 x.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Mno hezka akce ... hezky auta a vubec ... A ta stara oktavka .. no krasny kousek ...
Naposledy upravil(a) Vita dne 03 zář 2007, 20:47, celkem upraveno 1 x.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Krasny vozy ale po Camaru bych se nejradsi svez tim Peterbiltem 387 ten na fotkach je snad jedinej u nas a ma ho pokud se nepletu nejaka firma na prepravu abnormalnich nakladu. Jinak respect pri nejmensim polovinu aut muzu oznacit za American muscle... taky nekdy zavitam na podobnou akci
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
-
- Kontaktovat uživatele:
Kterej to je? ukaYurii píše:Krasny vozy ale po Camaru bych se nejradsi svez tim Peterbiltem 387 ten na fotkach je snad jedinej u nas a ma ho pokud se nepletu nejaka firma na prepravu abnormalnich nakladu. Jinak respect pri nejmensim polovinu aut muzu oznacit za American muscle... taky nekdy zavitam na podobnou akci
Jinak nejni problém, je to tam dvakrát do roka a fakt to teda stojí za to.. hlavně ta pohodová atmosféra.. spousta žrádla.. steaky, prase.. a já byl taky jako prase
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
můj kamarad děla do americkejch aut...myslim že jedno nebo dvě vlastní ted nevim možna by cypisek poradil...vím že když to jedno kupoval myslim nevim camaro to bylo??? netušim ted tak do toho sed pry se rozjel hodil 720°kolem osy a řikal beru....vím že tam ted rval 5ti litr motor o obsahu 300koni...ono tyhle auta se mě na nich libi že tam zvuk neděla vyfuk nebo sani ale samotnej motor...to je muzika pak v autě jak člověk jede...dneska ráno sem v ostravě viděl stareho chevroleta...sem tak koukal že sem malem vletěl do škarpy...
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
koupeno 10/2010
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
MartasZ zase jidlo???....MartasZ píše:Kterej to je? ukaYurii píše:Krasny vozy ale po Camaru bych se nejradsi svez tim Peterbiltem 387 ten na fotkach je snad jedinej u nas a ma ho pokud se nepletu nejaka firma na prepravu abnormalnich nakladu. Jinak respect pri nejmensim polovinu aut muzu oznacit za American muscle... taky nekdy zavitam na podobnou akci
Jinak nejni problém, je to tam dvakrát do roka a fakt to teda stojí za to.. hlavně ta pohodová atmosféra.. spousta žrádla.. steaky, prase.. a já byl taky jako prase
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
koupeno 10/2010
koupeno 10/2010
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle fešák:MartasZ píše:Kterej to je? ukaYurii píše:Krasny vozy ale po Camaru bych se nejradsi svez tim Peterbiltem 387 ten na fotkach je snad jedinej u nas a ma ho pokud se nepletu nejaka firma na prepravu abnormalnich nakladu. Jinak respect pri nejmensim polovinu aut muzu oznacit za American muscle... taky nekdy zavitam na podobnou akci
Naposledy upravil(a) Yurii dne 03 zář 2007, 21:05, celkem upraveno 2 x.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!