![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Kde sa ta akcoska konala? Ked niekde v CR alebo na okoli to si ani clovek neuvedomi ze kolko takych aut beha po Europe... velmi pekne...
A spapal som asi vsetky TRUCKY
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
MartasZ: prosim ta, kolko ti trvalo nahadzovanie fotiek?
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Tenhle tahač už jsem měl tu čest potkatvipe píše:Tak přesně s tímhle nákladem jsem ho viděl v Mosteckým CATru.
Konalo se to v Luštěnicích ve středních Čechách, neboli pár km od mýho barákuEngineer píše:Total brutus
Kde sa ta akcoska konala? Ked niekde v CR alebo na okoli to si ani clovek neuvedomi ze kolko takych aut beha po Europe... velmi pekne...
A spapal som asi vsetky TRUCKYJedno ci na dialkove ovladanie alebo normalne...
![]()
MartasZ: prosim ta, kolko ti trvalo nahadzovanie fotiek?![]()
Sorry no.. ale tak nějak sem tušil, že se tohle bude líbitblack_sheep píše:![]()
![]()
achjo martasz to jsi sem nemel davat pac ja se tam tesil jaxvina a nakonec jsem skoncil v praci ten den pos*anej kurnafix
autak na vejkend by to byl hustej, cokoliv.. charger je vybornej, firebird, trojkovy camaro.. mnam![]()
akorat, ford capri a granada, to neni moc amerikabodie a doyle by z nich vsak meli radost
a ja taky
ja ten zvuk znám jak to pustil kamarad tak sem jen slintal jak to krasně zpivalo...ono snad už hezči zvuk ma jen 12ti valec letecký od rolls royce pro letadlo z druhe světove spitfire...MartasZ píše:Přesně tak.. o tom to je.. je to klasika.. "americký svaly" škoda že vám tady nemůžu pustit ten zvuk.. to běhá mráz po zádech, z těch šestilitrů.. uhuuuuSelshig píše:...v gulaši je taky maso...heh jen smutně zavidim ale jak se tak koukam na ty fotky tak snad každej musi uznat že ty auta nemusí byt nijak vytuněny a i tak jsou nadherne...![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |