![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ivan : a po zkušenosti z minuleho ročníku a orientační jízdy kde jsem potkal 2x i značku přírodní rezervace, chraněne uzemí, a přijel s celým autem od blata jsem se rozhod pro letošek to už předem maskovat .. a zvolil "zajimavou barvu"
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Obrázek](http://ukazto.com/img_small/100_1789-i7x1.jpg)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já sice mám volno celej den, ale asi počkám na Davida (Hujera) a pojedu s ním. Ať v tom není sámMartasZ píše:Hmm.. doufám že to bude jediná komplikace a vše se v dobrý obrátí
Jinak Melkore taky moc gratuluju a zároveň se chci zeptat, jestli pojedeš s náma kolem tý dvanáctý.. a kdo by ještě chtěl takhle jet?
Hele nefňukej co mám říkat já s Jirkou přímohleď a nekecatFarmář píše:No tak začínám uvažovat(občas uvažuju) že to asi vzdám.... ne nepřemlouvejte mě! ale ten smrad cejtím ještě dneska a to sem tam vomarodil a s čtyřicítkou horečky sem zvládl jen orientační jízdu a bylo do večera po mě!
Kdybych to něměl aspoň tak daleko
Hele Farme neprotestuj,prostě přijeď bez tebe to nebude vono.jo a co se týče dálky tak to máš asi tak 135 km narozdíl o deměFarmář píše:No tak začínám uvažovat(občas uvažuju) že to asi vzdám.... ne nepřemlouvejte mě! ale ten smrad cejtím ještě dneska a to sem tam vomarodil a s čtyřicítkou horečky sem zvládl jen orientační jízdu a bylo do večera po mě!
Já to mám 385 km-ůKorálek píše:Hele Farme neprotestuj,prostě přijeď bez tebe to nebude vono.jo a co se týče dálky tak to máš asi tak 135 km narozdíl o deměFarmář píše:No tak začínám uvažovat(občas uvažuju) že to asi vzdám.... ne nepřemlouvejte mě! ale ten smrad cejtím ještě dneska a to sem tam vomarodil a s čtyřicítkou horečky sem zvládl jen orientační jízdu a bylo do večera po mě!
Kéž by si měl pravdu rade622.rade622 píše:Chlapi, pokud jde o počasí, vzpomeňte si na loňský rok, můj poslední příspěvek před odjezdem do campu - tady je po dešti a začíná se dělat pěkné počasí-. Letos to bude taky tak, v pátek dopoledne poslední drobné přeháňky do 10 hod. pak začne svítit slunce a s výjimkou nocí bude svítit až do pondělí. Nevěříte? Věřte!
Rade622
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |