Hyundai sraz Morava 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
vita: no jo prej jen uklidit .. ještě to nema ani blatniky, kliky, zrcatka, skla, narazniky, SEDAČKY a dokonce ani brzdove trubky - ale tam stejně chcete jako soutěže jen sprinty a zavody do vrchu, a tam brzdy nepotřebuju že
ivan : a po zkušenosti z minuleho ročníku a orientační jízdy kde jsem potkal 2x i značku přírodní rezervace, chraněne uzemí, a přijel s celým autem od blata jsem se rozhod pro letošek to už předem maskovat .. a zvolil "zajimavou barvu"
ivan : a po zkušenosti z minuleho ročníku a orientační jízdy kde jsem potkal 2x i značku přírodní rezervace, chraněne uzemí, a přijel s celým autem od blata jsem se rozhod pro letošek to už předem maskovat .. a zvolil "zajimavou barvu"
Naposledy upravil(a) cypisek dne 04 zář 2007, 07:57, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
- Reklama
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Já sice mám volno celej den, ale asi počkám na Davida (Hujera) a pojedu s ním. Ať v tom není sám takže se sejdem večer v kempu...MartasZ píše:Hmm.. doufám že to bude jediná komplikace a vše se v dobrý obrátí
Jinak Melkore taky moc gratuluju a zároveň se chci zeptat, jestli pojedeš s náma kolem tý dvanáctý.. a kdo by ještě chtěl takhle jet?
Díky za gratulace
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
- black_sheep
- Moderátor
doufam, ze dostanu prachy za praci, mel bych je mit ve ctvrtek, pokud je dostanu neni zadny problem a jedu takyy!!
prave jdu s vypujcenou lestickou karoserie, trema pripravkama turtlewax na vec tak jsem zvedavej jak to dopadne
prave jdu s vypujcenou lestickou karoserie, trema pripravkama turtlewax na vec tak jsem zvedavej jak to dopadne
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Odpověď
Dostal jsem odpověď od majitele ATC Velehrad na moje zrušení srazu u nich. Je zkrácena a upravena - jen to nejdůležitější.
"""Dobrý den,velmi se omlouvám za mnou nezaviněnou situaci,
vzhledem k tomu že jsem již mnoho let zapřísáhlý Hyundaista.
Abych vám
vysvětlil situaci.V sobotu přijel jeden Dán s tím,že jich v neděli
ještě pár
přijede.Zapoměl mi ale říct že v Dánsku pár znamená 100.To
jsem zjistil až bylo pozdě,v neděli jich přijelo 48 což jěště nebyl problém.Povolil jsem jim parkovat po tenisový kurt s tím,že zadní
louka před sruby nelze obsadit.V pondělí ráno jsem s hrůzou zjistil,
že přes
noc jich přijelo dalších 50 a nacpali se kam se dalo.Věřte,že
vzniklá situace mně mrzí zrovna tak jako
vás,vnitřně možná i víc,ale dostali jsme se do situace kdy
nás prostě převálcovali jako stádo slonů a my jsme nemohli
naprosto nic dělat jen bezmocně hledět co se děje.
Mimochodem s velkým úsilím se mi podařilo zachovat
před sruby místo pro třicet aut,takže při troše dobré vůle se
sraz mohl klidně uskutečnit,možná by byl o to zajímavější,že
více jak polovina Dánu přijela Hyundai.""""
Takže když jsem to srocení odhadoval na 60 karavanů,
ještě jsem se pletl. Je jich tam 100 a více. Dovedete si
představit, jak by jsme se mezi nimi asi cítili? Já ne, asi
by se z nás osypali a my z nich taky.
Rade622
"""Dobrý den,velmi se omlouvám za mnou nezaviněnou situaci,
vzhledem k tomu že jsem již mnoho let zapřísáhlý Hyundaista.
Abych vám
vysvětlil situaci.V sobotu přijel jeden Dán s tím,že jich v neděli
ještě pár
přijede.Zapoměl mi ale říct že v Dánsku pár znamená 100.To
jsem zjistil až bylo pozdě,v neděli jich přijelo 48 což jěště nebyl problém.Povolil jsem jim parkovat po tenisový kurt s tím,že zadní
louka před sruby nelze obsadit.V pondělí ráno jsem s hrůzou zjistil,
že přes
noc jich přijelo dalších 50 a nacpali se kam se dalo.Věřte,že
vzniklá situace mně mrzí zrovna tak jako
vás,vnitřně možná i víc,ale dostali jsme se do situace kdy
nás prostě převálcovali jako stádo slonů a my jsme nemohli
naprosto nic dělat jen bezmocně hledět co se děje.
Mimochodem s velkým úsilím se mi podařilo zachovat
před sruby místo pro třicet aut,takže při troše dobré vůle se
sraz mohl klidně uskutečnit,možná by byl o to zajímavější,že
více jak polovina Dánu přijela Hyundai.""""
Takže když jsem to srocení odhadoval na 60 karavanů,
ještě jsem se pletl. Je jich tam 100 a více. Dovedete si
představit, jak by jsme se mezi nimi asi cítili? Já ne, asi
by se z nás osypali a my z nich taky.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se všem ale nakonec nedorazím
Původně jsem na tohle téma napsal cosi jako slohovou práci ale pak mi došlo že bude lepší když jen vyjmenuju svoje důvody:
1.) finanční náročnost... ta moje potvora by si řekla minimálně 40 litrů jen za cestu tam a zpět a to nepočítám orientační jízdu a popojíždění na místě na to prostě nemám...
2.) jídlo a ubytování viz bod 1.
3.)Jak někteří už víte, v pátek s drobným předstihem slavím svoje 20. narozeniny takže bych tam asi neměl chybět...
4.) Nechci jet celou trasu v autě sám, jsem řidič začátečník (s 4500 km za volantem se za něj ještě počítám) a bojím se že by na mne bylo skoro 270km zavřenej v krabici na kolečkách silný kafe...
5.) s bodem4. lehce související: zádná oddaná přítulkyně ani obětavá kamarádka co by jela se mnou se nekoná, takže bych takže bych musel jet sám
Každopádně na další minisraz někde v Praze nebo třeba i větší sraz někde dál s Vámi se moc těším. Ta Morava je promne ale fakt daleko.
Váš Yurii
Původně jsem na tohle téma napsal cosi jako slohovou práci ale pak mi došlo že bude lepší když jen vyjmenuju svoje důvody:
1.) finanční náročnost... ta moje potvora by si řekla minimálně 40 litrů jen za cestu tam a zpět a to nepočítám orientační jízdu a popojíždění na místě na to prostě nemám...
2.) jídlo a ubytování viz bod 1.
3.)Jak někteří už víte, v pátek s drobným předstihem slavím svoje 20. narozeniny takže bych tam asi neměl chybět...
4.) Nechci jet celou trasu v autě sám, jsem řidič začátečník (s 4500 km za volantem se za něj ještě počítám) a bojím se že by na mne bylo skoro 270km zavřenej v krabici na kolečkách silný kafe...
5.) s bodem4. lehce související: zádná oddaná přítulkyně ani obětavá kamarádka co by jela se mnou se nekoná, takže bych takže bych musel jet sám
Každopádně na další minisraz někde v Praze nebo třeba i větší sraz někde dál s Vámi se moc těším. Ta Morava je promne ale fakt daleko.
Váš Yurii
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Hele nefňukej co mám říkat já s Jirkou přímohleď a nekecatFarmář píše:No tak začínám uvažovat(občas uvažuju) že to asi vzdám.... ne nepřemlouvejte mě! ale ten smrad cejtím ještě dneska a to sem tam vomarodil a s čtyřicítkou horečky sem zvládl jen orientační jízdu a bylo do večera po mě!
Kdybych to něměl aspoň tak daleko
Bude sranda Jen kdbyby to počasíčko se zlepšilo snad pánbůh se nad námi s lituje Jo jinak Ty pojedeš i kdybybchom Tě měli narvat ke mě do kufru a věz ,že je velkej Ty musíš,když naše první zastávka je u Tebe Koukej být hodnej už se to blíží hodně dlouho jsme se neviděli
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
počasí
Chlapi, pokud jde o počasí, vzpomeňte si na loňský rok, můj poslední příspěvek před odjezdem do campu - tady je po dešti a začíná se dělat pěkné počasí-. Letos to bude taky tak, v pátek dopoledne poslední drobné přeháňky do 10 hod. pak začne svítit slunce a s výjimkou nocí bude svítit až do pondělí. Nevěříte? Věřte!
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Hele Farme neprotestuj,prostě přijeď bez tebe to nebude vono.jo a co se týče dálky tak to máš asi tak 135 km narozdíl o deměFarmář píše:No tak začínám uvažovat(občas uvažuju) že to asi vzdám.... ne nepřemlouvejte mě! ale ten smrad cejtím ještě dneska a to sem tam vomarodil a s čtyřicítkou horečky sem zvládl jen orientační jízdu a bylo do večera po mě!
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Já to mám 385 km-ů Ale přijeduKorálek píše:Hele Farme neprotestuj,prostě přijeď bez tebe to nebude vono.jo a co se týče dálky tak to máš asi tak 135 km narozdíl o deměFarmář píše:No tak začínám uvažovat(občas uvažuju) že to asi vzdám.... ne nepřemlouvejte mě! ale ten smrad cejtím ještě dneska a to sem tam vomarodil a s čtyřicítkou horečky sem zvládl jen orientační jízdu a bylo do večera po mě!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: počasí
Kéž by si měl pravdu rade622.rade622 píše:Chlapi, pokud jde o počasí, vzpomeňte si na loňský rok, můj poslední příspěvek před odjezdem do campu - tady je po dešti a začíná se dělat pěkné počasí-. Letos to bude taky tak, v pátek dopoledne poslední drobné přeháňky do 10 hod. pak začne svítit slunce a s výjimkou nocí bude svítit až do pondělí. Nevěříte? Věřte!
Rade622