VI American day v Luštěnicích
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Total brutus
Kde sa ta akcoska konala? Ked niekde v CR alebo na okoli to si ani clovek neuvedomi ze kolko takych aut beha po Europe... velmi pekne...
A spapal som asi vsetky TRUCKY Jedno ci na dialkove ovladanie alebo normalne...
MartasZ: prosim ta, kolko ti trvalo nahadzovanie fotiek?
Kde sa ta akcoska konala? Ked niekde v CR alebo na okoli to si ani clovek neuvedomi ze kolko takych aut beha po Europe... velmi pekne...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Reklama
Tenhle tahač už jsem měl tu čest potkat ,tady u nás ,teda v Plzni jezdí dva kousky,taky bych se chtěl jen tak v tom svízt to musí být nádhera samej chrom a budit respekt Tuuu tuuuuůůůů Ale dát mu kouř a jak se ten dým vyvalí ztěch chromovej výfuků to je nářezvipe píše:Tak přesně s tímhle nákladem jsem ho viděl v Mosteckým CATru.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- black_sheep
- Moderátor
achjo martasz to jsi sem nemel davat pac ja se tam tesil jaxvina a nakonec jsem skoncil v praci ten den pos*anej kurnafix
autak na vejkend by to byl hustej, cokoliv.. charger je vybornej, firebird, trojkovy camaro.. mnam
akorat, ford capri a granada, to neni moc amerika bodie a doyle by z nich vsak meli radost a ja taky
autak na vejkend by to byl hustej, cokoliv.. charger je vybornej, firebird, trojkovy camaro.. mnam
akorat, ford capri a granada, to neni moc amerika bodie a doyle by z nich vsak meli radost a ja taky
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- Kontaktovat uživatele:
Konalo se to v Luštěnicích ve středních Čechách, neboli pár km od mýho barákuEngineer píše:Total brutus
A ty fotky.. hmm.. www.multipics.net
-
- Kontaktovat uživatele:
Sorry no.. ale tak nějak sem tušil, že se tohle bude líbitblack_sheep píše: achjo martasz to jsi sem nemel davat pac ja se tam tesil jaxvina a nakonec jsem skoncil v praci ten den pos*anej kurnafix
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
ja ten zvuk znám jak to pustil kamarad tak sem jen slintal jak to krasně zpivalo...ono snad už hezči zvuk ma jen 12ti valec letecký od rolls royce pro letadlo z druhe světove spitfire...MartasZ píše:Přesně tak.. o tom to je.. je to klasika.. "americký svaly" škoda že vám tady nemůžu pustit ten zvuk.. to běhá mráz po zádech, z těch šestilitrů.. uhuuuuSelshig píše:...v gulaši je taky maso...heh jen smutně zavidim ale jak se tak koukam na ty fotky tak snad každej musi uznat že ty auta nemusí byt nijak vytuněny a i tak jsou nadherne...
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Já tam chtěl taky jet, ale táta bylv práci a na kole se mi nechtělo těch 15 km
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max