Hyundai a kočičky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak jen se oženil už by nás poučoval a zakazoval , před prázdninama by mluvil a konal jinak loupežník jeden .ivan píše:Ty kušuj ,Ty už nemáš do toho co mluvitHujer píše:Tak panove prrrr.Je to mozna moje budouci svagrova tak zadne čuněčinky! Ji to zejtra asi zatrhnu!
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Nemam slov, ....................na sraz bohužel nepřijedu- k když jsem mooooooooooc chtěla. Ale až bude někde blíž tak bych s přítelem(když ho ukecám) nebo bez přijela.Rozhodně vám všem co jedete přeju krásné a teplé počasí a spoustu srandy.
Ps: foto radši už ne .................................skorošvára mě hlídá
Ps: foto radši už ne .................................skorošvára mě hlídá
Kubin
Kubin
Všimla jsem si modrého accenta 5 d parkoval naproti MC drive, a o kousek dál červenej s divnou značkou, ale jinak jsem si žadného H nevšimla- koukám že ted už jsem stále všude pod dozorem
Všimla jsem si modrého accenta 5 d parkoval naproti MC drive, a o kousek dál červenej s divnou značkou, ale jinak jsem si žadného H nevšimla- koukám že ted už jsem stále všude pod dozorem
Re: Kubin
Se divíš, s takovým kukučem???? Bejt Hujerem, tak sem rači dál svobodnej Mirka mě snad tenhle příspěvek prominepeety píše:Kubin
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........