Fotky a videa Morava 07
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Fotky a videa Morava 07
Tak chlapáci, kde jsou ty fotky? To mám zas začínat já?
No dobrá.. házejte to sem
A tady je ode mě těch pár co jsem nafotil.. málo, malinko, páč fakt nějak nebyl čas fotit...
Takže já, Josef, Korálek a "dřevorubec" Vipe na zastávce na "letišti" někde před Brnem
No dobrá.. házejte to sem
A tady je ode mě těch pár co jsem nafotil.. málo, malinko, páč fakt nějak nebyl čas fotit...
Takže já, Josef, Korálek a "dřevorubec" Vipe na zastávce na "letišti" někde před Brnem
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Po jídle přesun zpět na základnu, kde se pokračovalo ve velice družném rozhovoru.. viz Ivánek a Farmář Jr Karlos si tentokrát přivez princeznu, tak s nim nebyla rozhodně taková zábava jako dřív, ale budiž mu to přáno, spokojenost mu přímo sršela z očí.. nebejt občasnýho rejpání Hujera Kterej překvapil, páč taky už nebyl tolik slyšet.. že by to bylo tim manželstvím? A hlavní organizátor k nám seděl zády
Navíc Farmář a zase jeho basa Hostánku.. taky jsem měl.. a v pohodě
Ale co je důležitý, tak Ivanovo seznámení s vodní dýmkou a pomerančovym tabákem.. i když on furt tvrdil, že ten banánovník je supr.. každopádně.. nechtěl ji pustit z ruky a bafal a bafal
A Melkor si myslel, že se nám za ni schová
Prostě byla pohoda, supr zábava.. a tak to má bejt
Navíc Farmář a zase jeho basa Hostánku.. taky jsem měl.. a v pohodě
Ale co je důležitý, tak Ivanovo seznámení s vodní dýmkou a pomerančovym tabákem.. i když on furt tvrdil, že ten banánovník je supr.. každopádně.. nechtěl ji pustit z ruky a bafal a bafal
A Melkor si myslel, že se nám za ni schová
Prostě byla pohoda, supr zábava.. a tak to má bejt
-
- Kontaktovat uživatele:
No a po skoro probděné noci, jelikož si Vipe vzal sebou práci z domova a dělal na tom celou noc ráno krásně vysvitlo sluníčko a já se pustil do leštění.. to má jistě zdokumentováno někdo jinej
Já si nevzal foťák sebou, takže fotky jen po.. když se mi podařilo zapadnout při otáčení do bláta
Tímto chci ještě jednou poděkovat Korálkovi a omluvit se mu za úpravu zevnějšku a taky.. ehm.. tomu pánovi se slečnou v černym Getzu.. omlouvám se, ale nevzpomínám si na nick.. jen doufám že dodá fotky, páč takový nikdo jinej nemá
A bylo po naleštění
Poslední foto, jak sme se sešli zpátky, se moc nepovedlo
Já si nevzal foťák sebou, takže fotky jen po.. když se mi podařilo zapadnout při otáčení do bláta
Tímto chci ještě jednou poděkovat Korálkovi a omluvit se mu za úpravu zevnějšku a taky.. ehm.. tomu pánovi se slečnou v černym Getzu.. omlouvám se, ale nevzpomínám si na nick.. jen doufám že dodá fotky, páč takový nikdo jinej nemá
A bylo po naleštění
Poslední foto, jak sme se sešli zpátky, se moc nepovedlo
-
- Kontaktovat uživatele:
No a nakonec došlo na zlatý hřeb.. paní Vipeová upekla výýýýýýýborný perník, na kterym si smlsly všichni členové a někteří i dvakrát
Jirka byl absolutní vítěz všech disciplín.. šikula je to
Jsem zvědavej jestli ho mladá s tim kalendářem vyhodí
A ještě pro zajímavost náš výtah a mohl by mi někdo říct, kudy sem jel? Já myslel že po D1.. fakt nechápu, kde se v kolech vzal takovej bordel
Jirka byl absolutní vítěz všech disciplín.. šikula je to
Jsem zvědavej jestli ho mladá s tim kalendářem vyhodí
A ještě pro zajímavost náš výtah a mohl by mi někdo říct, kudy sem jel? Já myslel že po D1.. fakt nechápu, kde se v kolech vzal takovej bordel
-
- Kontaktovat uživatele:
No a kam si ho teda dal?Jirka píše:No kalendář je fakt dobrej, akorát už ve dveřích jsem slyšel. "Co to je, kam to jako chceš dát" No jo, ženská neví co je hezký .
To Martasz: dobrý shrnutí srazu
A měl bys vyfotit, kam si umístil pohár
Jinak ale fotek málo, tak šup ostatní.. házejte to sem, ať se můžem kochat
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám, že se srázek vydařil parádně. počasí jsem zkoušel objednávat a asi nic moc co?. Tady v sobotu nepršelo, ale zima celkem byla. Ani jsem nepsal jestli pojedu nebo ne, nakonec z toho sešlo kvůli mnoha okolnostem - pohotovost v práci, fotbal a zejména finanční vyčerpání po dovolené a ze zakoupení několika lupenů na bigbíty . Příště to zase snad vyjde. M. j. co to Ivan hulí za dubový listí . MartasZ, Ty jsi tam jezdil autocross nebo co?
Naposledy upravil(a) macháček dne 10 zář 2007, 12:10, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Vyfotím ho s autem, jestli se donutím ho někdy umejt.MartasZ píše:No a kam si ho teda dal?Jirka píše:No kalendář je fakt dobrej, akorát už ve dveřích jsem slyšel. "Co to je, kam to jako chceš dát" No jo, ženská neví co je hezký .
To Martasz: dobrý shrnutí srazu
A měl bys vyfotit, kam si umístil pohár
Na kalendář je zatím čas, je až na příští rok.. No nevím nevím, kde to ukecám
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012