HJugo píše:Čafffte páni, za Slovensko ďakujem usporiadateľom za tradične super organizáciu zrazu. A aby MartasZ nebol smutný a vedel, že s ním súcítim, tak v pondelok ma doma čakalo predvolanie na políciu (a já somár som Felotronovi chválil na zraze, že na mňa zabudli). Aby ste vedeli, v máji mi na značke koniec dediny namerali 78km/h (v tej dedine bola 40, a to, že som sa cez dedinu trtúšil tých 40 nikoho nezaujíma). MartasZ mňa 24.9. čaká pokuta 7000Sk a na pol roka vodičák, takže to asi nebudeš mať horšie
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Tak tohle ti nezávidim.. a víc k tomu asi říct nemůžu
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Jinak co sem se bavil s tím známým policajtem a s lidma co do toho trochu viděj, tak když mě vyfotěj zezadu, je to proto, že se buď chtěj za mnou vydat a dojet mě a na nějakým dalším odpočívadle ztrestat, nebo by mě musela nějaká další hlídka zastavit.. zkrátka.. museli by mě vytáhnout rovnou od volantu, aby mi mohli dát pokutu, jinak je to bezpředmětný, páč nemaj důkaz, kdo to auto řídil, tudíž si fakt můžou tu fotku jen pověsit na zeď
No jen aby mě ten smích nepřešel.. navíc.. radar v Transporteru má prej jen Městská v Praze.. a tady sem byl ještě tak 100 km od Prahy
A ta osoba blízká stále platí.. a funguje.. četl jsem o tom článek pár dnů starej
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)