Něco pro zasmání
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
tady se mi libi jak je lidi řvou tarantula a je slyšet hlasitějc to TULA. Holt když člověk je společensky znaven nemůže se chytit hned od začátku
http://www.youtube.com/watch?v=ceEDhwDt ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ceEDhwDt ... ed&search=
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
Tak tady pro vas mam hned po ranu jednu lahudku. Omluvte snizenou kvalitu - fotil jsem dneska rano mobilem z auta.
Co myslite, nenabizi tahle firma jeste neco jinyho, nez inzeruje?
Co myslite, nenabizi tahle firma jeste neco jinyho, nez inzeruje?
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
A zapoměla jsi ještě že určitě se to ještě taky nevztahuje na soulož opic na kapotě protože to podle té fotky dělajípeety píše:moc pěkný....kde si to fotil? Maj ostříhaný drápy?.Vždyt poškrábou ten lak- to jim pojištovna neuhradí.......pojištění auta proti opičímu styku na kapotě 100% neexistuje ( ještě že to nenapadlo třeba gorily)
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
A co podle tebe znamena to tucny, velky ?MichaelS píše:A zapoměla jsi ještě že určitě se to ještě taky nevztahuje na soulož opic na kapotě protože to podle té fotky dělajípeety píše:moc pěkný....kde si to fotil? Maj ostříhaný drápy?.Vždyt poškrábou ten lak- to jim pojištovna neuhradí.......pojištění auta proti opičímu styku na kapotě 100% neexistuje ( ještě že to nenapadlo třeba gorily)
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Už jsem zticha naučím se asi číst!!Vita píše:A co podle tebe znamena to tucny, velky ?MichaelS píše:A zapoměla jsi ještě že určitě se to ještě taky nevztahuje na soulož opic na kapotě protože to podle té fotky dělajípeety píše:moc pěkný....kde si to fotil? Maj ostříhaný drápy?.Vždyt poškrábou ten lak- to jim pojištovna neuhradí.......pojištění auta proti opičímu styku na kapotě 100% neexistuje ( ještě že to nenapadlo třeba gorily)
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
MichaelS píše:A zapoměla jsi ještě že určitě se to ještě taky nevztahuje na soulož opic na kapotě protože to podle té fotky dělajípeety píše:moc pěkný....kde si to fotil? Maj ostříhaný drápy?.Vždyt poškrábou ten lak- to jim pojištovna neuhradí.......pojištění auta proti opičímu styku na kapotě 100% neexistuje ( ještě že to nenapadlo třeba gorily)
Třeba v sokolově dělaj rozdíl mezi stykem a souloží, já se často pohybuju ve Varech tam to tak neni a nebo mě nnikdo nezasvětil.