Mlžení oken
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Ivan Cholevík
- *
Mlžení oken
Zdarec lidi, taky se Vám tak šíleně mlží okna v takovémhle počasí?
Popř. jak tomu zabránit (aspoň trochu), nějaké prostředky atd..
Popř. jak tomu zabránit (aspoň trochu), nějaké prostředky atd..
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
vypnout vnitrni cirkulaci vzduchu => takovy to prepinatko nekde ve spodni casti ovladace topeni se siluetou auta a sipkou zatocenou vevnitr / z venku a na tu venkovni to prepnout
snad je to k pochopeni pripadne kdyby nekdo nevedel o co jde
snad je to k pochopeni pripadne kdyby nekdo nevedel o co jde
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
v tomhle počasí moc neporadím, ale v zimě se mi osvědčilo vždycky po večerním příjezdu domů auto nechat tak půl minuty otevřený. Když jsem k němu ráno přišel, tak okna zamlžený(zamrzlý) nebyly a když jsem jen vystoupil a zavřel auto, tak jsem ráno musel okna škrabat i zevnitř.
Vysvětluju si to vlhkostí vevnitř, která se přes noc kondenzovala na sklech a zamrzlo to. Když to necháš otevřený, tak je v tom autě zima a nekondenzuje se to:-)
Vysvětluju si to vlhkostí vevnitř, která se přes noc kondenzovala na sklech a zamrzlo to. Když to necháš otevřený, tak je v tom autě zima a nekondenzuje se to:-)
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Mlží. Auto mám po dovolené v Itálii vyschlé až dost. Cirkulaci, taky přeplou správně . Nejhorší je, že mi zůstává zamlženej levý dolní roh předního skla (z pohledu řidiče), tam nějakým záhadným způsobem nedosáhne proud vzduchu z ofukování. Resp. nedosáhne proto, že na palubce je nahoře v levo prolis pro štítek s WINem a až pak začíná ofuk, u spolujezdce je ten ofuk víc ke kraji, tak tam se mi to nemlží. Nejhorší je, když sednu do auta po fotbale s umytou hlavou, to je to zamlžený jedna dvě, ale to je celkem logické.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Kámošovi se taky pořád mlžila okna a byl z toho nešťastnej a sehnal nějakej přípravek ve spreji a to aplikoval je po mlžení a orošování,jediné co vím ,že je to nějaký přípravek od firmy Mafra až ho uvidím juknu na to co to přesně je ,jinak já s tím žádný problém nemám,teda skoro,když přijdete do auta mokrý ,tak chvilku se mlží než to oschne,ale to je normální,pánové bude hůř zima se nezadržitelně blíží
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Ivan Cholevík
- *
Dobrá tedy - pokud se blbě shání utěrka, poraď, kde se dá sehnat Wendulka, která tu utěrku sežene neblbě ???MartasZ píše:To netušim.. ale shání se blbě.. zkoušej různý benzinky, tam je mívajSelshig píše:a kde ji sehnala???v jakem obchodě???MartasZ píše:Mě Wendulka sehnala tu Clarin utěrku a mám po mlžení
Anebo i to od tý Mafry
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
-
- Kontaktovat uživatele:
Joooo.. to bych poradil moc rád, ale zrovna taková Wendulka se shání ještě hůř jak ta ClarinkaHanz píše:Dobrá tedy - pokud se blbě shání utěrka, poraď, kde se dá sehnat Wendulka, která tu utěrku sežene neblbě ???MartasZ píše:To netušim.. ale shání se blbě.. zkoušej různý benzinky, tam je mívajSelshig píše: a kde ji sehnala???v jakem obchodě???
Anebo i to od tý Mafry