Vito tekon jsem si uvědomil že ti dlužím 2 CD co jsi mi minule dal na srazu a já ti je tekon nevrátil. Napiš mi adresu a já ti pošlu to videjko v DVD domu jako kompenzaci.Vita píše:Jo jo ... Vipe pekny videa ... fakt sikovnej ...
Mozna ti posli i ty moje, aby jsi to strihnul ohudbil a vylepil na net ...
Fotky a videa Morava 07
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
první
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem taky zvědavej, čekám na to každej den a furt nicKorálek píše:Video je moc hezký,jsem zvědavej kdy se objeví foto jak jsem tahal MartasZe
Doufám že je ta spojka v poho Aspoň sme ji trochu srovnali
Nic si z toho nedělej, já včera zvedal bráchovu Sonatu mym heverem z Coupe a jak nám spadla, tak se hever zlomil, a sem bez
No ono dneska vůbec.. sem bez všeho.. se vyndal komplet muziku a nemám vzadu nic, krom rezervy a lékárničky
Re: první
Dobrá
Mě tak napadlo, nemá někdo foto, jak šel Farmář v pižamu na rockovej koncert??
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
To je v pohode ... Sice to byli DVD, ale to neres ...vipe píše:Vito tekon jsem si uvědomil že ti dlužím 2 CD co jsi mi minule dal na srazu a já ti je tekon nevrátil. Napiš mi adresu a já ti pošlu to videjko v DVD domu jako kompenzaci.Vita píše:Jo jo ... Vipe pekny videa ... fakt sikovnej ...
Na pristim sraze bude cas ... a To Dyvko me muzes vzit tam ... Teda uz to mam vsecko stazeny ... ale treba tam toho mas vic ...
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
-
- Kontaktovat uživatele:
Už se to ke mě valí.. škoda že mě nenapadlo postavit tě k cíli sprintů.. to by byly lepší záběryvipe píše:Je tan ještě jedno videjko na tom stejným místě TADY jízda zručnosti komplet.
Jo a jak sem tam přitom jednom rozjezdu hrabal snad 15 metrů, to natočený nemáš? Sem koukal že si u mě stál s kamerou, tak právě proto sem tomu dal takovej kotel, abys měl dobrej záběr
-
- Kontaktovat uživatele:
Z toho si fakt nic nedělej.. já sem je dokonce Víťovi přivez na sraz a........... zase sem si je odvez domů Jsou to takový putovní dývka pro Víťuvipe píše:Vito tekon jsem si uvědomil že ti dlužím 2 CD co jsi mi minule dal na srazu a já ti je tekon nevrátil. Napiš mi adresu a já ti pošlu to videjko v DVD domu jako kompenzaci.Vita píše:Jo jo ... Vipe pekny videa ... fakt sikovnej ...
Re: sraz
No myslím Rade, že se u těch fotek docela bavíš když je stahuješ
To je fakt hustý.. Příště uděláme soutěž o nejlepší fotku z radaru
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
fotka
foto
Všimni si, že řidič nevěří vlastním očím, tady mě nečekal, úplně mu ztuhl úsměv.
Rade622
Rade622
foto