vymena pruzin...co k tomu treba

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
mirec
**
Kontaktovat uživatele:

vymena pruzin...co k tomu treba

Příspěvek od mirec »

tak asi zase otvorim jedno tema naviac, kedze je toho tu uz dost...ale predsa no nehadzte po mne kamenmi :) vie mi niekto poradit co mi bude treba na vymenu pruzin ? okrem stahovaku na pruziny....na hmaservice som na to kukal a kukal a tam som videl ze nejaky spec. pripravok ale neznam co to je....takze kto ma skusenost s vymenou ? poradte pjosiiim :)
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Reklama

ryba

Příspěvek od ryba »

hever, lepsi je zvedak na cely auto, ty stahovaky jinak ti pruzina rozbije zuby. Nejaky klice na vytazeni mc. phersonu ven, bohuzel to musi ven i s tlumicem. Rovnou zkontroluj jak jsou na tom loziska nahore na hornim ulozeni mc. pherson. Vzadu asi totez. Akorat tam neni lozisko.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
mirec
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirec »

no tak nejaky klice ma napadly taky tak....ale konkretne ci to su nejake speci alebo stacia gola kluce ? ako najviac sa trapim tym hornym ulozenim ze ci tam nie je nejaka speci sruba ktoru nebudem vediet odmontovat... Obrázek

jak sa vola ten kluc s cislom 09545-21000 a kolko by ma mohol stat ? ja uz asi aj tusim ale aspon velkost by som potreboval vediet :) resp...jak si to riesil ty ?
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“