Nacouvala do mě Fabie
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Nacouvala do mě Fabie
Tak sem si dělal u kámoše na tý bedně a rozhodli sme se, že pofrčíme na jídlo.. tak jedu tou jejich cestou necestou a dojedu k baráku, odkud čuměl zadek Fabie do půlky cesty a jelikož tam byla vysoká tráva a bůhvíco, tak sem si řek, že počkám až zajede a nebudu ho objíždět.. najednou se Fabie pohnula dozadu, rozsvítili se couvačky a..... BUM.. to byla rána
Pán z toho byl pěkně vyplašenej.. ani sme nevolali policajty.. jen sem si vše nafotil, i jeho doklady a zejtra se sejdem na jeho pojišťovně.. tak snad zas nebudu čekat půl roku...
Pán z toho byl pěkně vyplašenej.. ani sme nevolali policajty.. jen sem si vše nafotil, i jeho doklady a zejtra se sejdem na jeho pojišťovně.. tak snad zas nebudu čekat půl roku...
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
No to nebyla chyba zpátečky.. on fakt couvat chtěl, jen mě prostě neviděl.. no co.. stávaj se horší věciKorálek píše:No to pěkně nasere.Takový to bylo na srazu hezký autí.
JÁ ŘÍKÁM ŽE BY MĚLY TOHO KOKOTA CO VYMYSLEL ZPÁTEČKU POD JEDNIČKU POVĚSIT ZA KOULE DO PRUVANU!!! TO FAKT VYMYSLÍ JEDINĚ HOVADO,PAK TO TAKHLE ČLOVĚK VODSERE