Motor hučí
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Motor hučí
No neviem či sa to tu už náhodou neriešilo, ale ja som nenašiel nič.
V pravotočivej zákrute sa mi dosť rozhučí motor, ale v ľavotočivej naopak, stíchne.
Mal už niekto takýto problém???
Robí to pri akejkoľvek rýchlosti
V pravotočivej zákrute sa mi dosť rozhučí motor, ale v ľavotočivej naopak, stíchne.
Mal už niekto takýto problém???
Robí to pri akejkoľvek rýchlosti
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem podobný problém.Auto mi sice nehučelo,ale mírně šolíchalo,až tak cvakalo.Už jsem málem rozebíral kola,protože to dělalo taky do pravotočivé zatáčky.A taky rovně,ale méně.Při puštěném rádiu to nebylo slyšet.Protože tomu nerozumím,tak jsem nezjistil,co to dělá.Jestli ventily,nebo něco jiného.Ale,jak jsem natankoval,mimochodem na jiné benzince,tak to přestalo.Ale jestli to hučí,tak to mohou být ložiska od náboje,i když to vypadá,že to hučí motor.Jak sedíš v kabině,tak se to přenáší po celém autě.
me to dela to same. a myslim ze je to neco v motoru, ale nemuzu prijit na to, co. proste kdyz nastartuju (i kdyz stojim na miste), tak mi motor cvaka-zni to jak auticko na klicek. pak to dela jeste pri 1, 2 a 3... pri vyssich otackach a na 4 a 5 uz to neni tak znat. docela by me zajmalo, co to je
Hyundai Coupé 2.0, 97 - prodáno, goodbye "H"
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
No mne to ale necvaká, mne sa to rozhučí iba v zákrute pri zaradenej rýchlosti. Na volnobeh nie. Takže kolesové ložisko to asi nebude.
To máš asi trošku iný problém ako ja.
To máš asi trošku iný problém ako ja.
Naposledy upravil(a) icozv dne 21 zář 2007, 10:46, celkem upraveno 1 x.
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
cvakání jsou hydroštely...jinak k tomu ložisku já ho měl taky měněný a to prase co to měnilo to špatně utáhlo a 800km od domova v serpentýnách za Jadranem to začalo mlátit jak pomynutý zastavil jsem utáhl matici náboje(měl jsem jen kleště Sikovky)za chvilku zase následovalo zastavení a schánění klíče 32 po Chorvatských domácnostech utáhl jsem to snad o dvě otáčky a potom v pohodě....
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
Tu je nejaky rozpor. Najskor si pisal, ze na neutrali to nerobi, teraz ze to robi aj pri vyradenej rychlosti. Takze opat, podozrenie pada na niektore predne lozisko napriek tomu, ze bolo menene. Mohol si medzicasom nabehnut na jamu, poskodilo sa a preto huci.icozv píše:No mne to ale necvaká, mne sa to rozhučí iba v zákrute pri zaradenej aj pri vyradenej rýchlosti.Takže kolesové ložisko to asi nebude.
Pozicaj auto skusenemu mechanikovi. Kratkou jazdou to potvrdi alebo vyvrati.
To som sa pomýlil na volnobeh v zákrutách nehučí. Ospravedlnujem sarastos píše:Tu je nejaky rozpor. Najskor si pisal, ze na neutrali to nerobi, teraz ze to robi aj pri vyradenej rychlosti. Takze opat, podozrenie pada na niektore predne lozisko napriek tomu, ze bolo menene. Mohol si medzicasom nabehnut na jamu, poskodilo sa a preto huci.icozv píše:No mne to ale necvaká, mne sa to rozhučí iba v zákrute pri zaradenej aj pri vyradenej rýchlosti.Takže kolesové ložisko to asi nebude.
Pozicaj auto skusenemu mechanikovi. Kratkou jazdou to potvrdi alebo vyvrati.
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943
- martin.kulil
- *
- Kontaktovat uživatele:
A dělá to neustále, nebo jen asi 15-30 vteřin po nastartování? Pokud jen po startu, jsou to ty hydroštely, jak psal Tommas 33- ventily se musí samy "seřídit". No a pokud pořád, jsou asi špatně seštelované už od přírodyjerrry píše:me to dela to same. a myslim ze je to neco v motoru, ale nemuzu prijit na to, co. proste kdyz nastartuju (i kdyz stojim na miste), tak mi motor cvaka-zni to jak auticko na klicek. pak to dela jeste pri 1, 2 a 3... pri vyssich otackach a na 4 a 5 uz to neni tak znat. docela by me zajmalo, co to je
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- martin.kulil
- *
- Kontaktovat uživatele:
ventily
No ono to dělá pořád