Ne, já nemyslel intimní foto, jako intimní foto, ale že si je posíláte přes SZ apod. a ne přes fórum, aby jsme z toho taky něco měli (což Farmáře známe dobře, ale Tebe jsme měli jen kousek), chápu von ten Hujer působí, ale my jsme tu samý slušňáci, děvčetem nepolíbení .peety píše:Intimní foto? zas tak inimní to neni, je to obyč foto. Nevim co se ti nelíbí vždyť to tam farmářovi moc sluší
Hyundai a kocouři :-))
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
- Reklama
No tak to mi je naprosto jasný..............................................., takže ti jde o to že farmář viděl víc než ty?macháček píše:Ne, já nemyslel intimní foto, jako intimní foto, ale že si je posíláte přes SZ apod. a ne přes fórum, aby jsme z toho taky něco měli (což Farmáře známe dobře, ale Tebe jsme měli jen kousek), chápu von ten Hujer působí, ale my jsme tu samý slušňáci, děvčetem nepolíbení .peety píše:Intimní foto? zas tak inimní to neni, je to obyč foto. Nevim co se ti nelíbí vždyť to tam farmářovi moc slušímacháček píše: No jo, je to von. Hele Farme, ta Tvoje intimní výměna fotek s Petty se mi vůbec nelíbí . To bude mít detektivní a hlídací kancelář Hujer co dělat, co?
prostě obyčejná baba
MichaelS : no skoro ses trefil ... ale nebyla to nedělní, ale středeční a na pohřeb - završení údálosti kvůli ktere jsem nebyl na hyundai srazu o weekendu ...
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Člověče Cypísku,mrkám na fotku,že auto pochází odněkud blízko mě.Okres Ústí nad Orlicí.Jak je ta republika malá.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borku až budu doma kouknu do velkeho TP, jaka že to firma to auto předemnou vlastnila .. mně ani nenapadlo se podívat zda ještě funguje
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Kdepak, jezdi pravidelne, akorat ho to moc nebavi - zvlaste pak, pokud jedeme z vyletu domu. Pak vetsinou cestuje po celym aute Jmenuje se Pedro Bondival, ale rikame mu Theodor
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
No my uz jsme si Getzanka kupovali s tim, ze se na pristrojovce bude kocourovi dobre sedet B predeslym aute mu to taky neslo a byl znacne nastvanejpeety píše:to je machr, asi pěkně zvědavej?! naše MATY se takhle vepředu neudrží.....má teda co dohánět
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Ta přístrojovka musí teda bejt pekelně poškrábanáXMira píše:No my uz jsme si Getzanka kupovali s tim, ze se na pristrojovce bude kocourovi dobre sedet B predeslym aute mu to taky neslo a byl znacne nastvanejpeety píše:to je machr, asi pěkně zvědavej?! naše MATY se takhle vepředu neudrží.....má teda co dohánět
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012