problém s prerušovačom smeroviek
Moderátoři: vipe, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
problém s prerušovačom smeroviek
... už asi druhý deň, pozorujeme že sa začína kaziť prerušovač smeroviek. Prejavuje sa to pri zopnutí smeroviek do ľava alebo prava, kedy sa ozve rýchle klikanie prerušovača a následne prestanú fungovať smerovky. Pri opätovnom zapnutí však všetko funguje v poriadku. Mal niekto podobný problém?
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
- Reklama
To mas uplnou pravdu. Kdyz se spali zarovka, blikaji ty zbyle rychleji, ale Juraj pise, ze to po opetovnem zapnuti nedela - to je fakt divny...... Ja bych to spis videl na nemocne relatko. Asi bude nutne zajet do servisu. Konec koncu, je to v zaruce a tedy zadarmo, ne?Kamil píše:Mě to dělalo,ale na jiném autě,když se mi spálila žárovka od směrovek.Možná máš špatný kontakt na nějakou žárovku,anebo je vadný cyklovač.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
...žiarovky mám všetky OK, takže tým to nebude. Ostáva už len prerušovač/relátko. Do servisu budem musieť veru zájsť. Som zvedavý čo to bude stáť, lebo záruka mi skončila v máji tohoto roku. BTW ale sranda je tá, že presne rovnaký problém sa mi vyskytol teraz aj na mojej Octavii. Ale u VW group je to vraj celkom bežné po 6 rokoch prevádzky a prerušovač stojí cca 700-800,-Skk, no na 3 ročného Getz je to priskoro
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/