http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007092101
jinak mě teď na motce nepotkáte, protože ju mám nemocnou
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ale na jaře budu na Suzance GS500E.
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
No snad to bude dobrý...zkoušel jsem to a je to ok..chci se po letech vrátit do jedné stopy...rade622 píše:Tomasi člověče, s tvýmy zády na motorce? No nevím, není to moc velké riziko? To staré přísloví- raději škaredé auto než pěknou motorku je furt platné.
Rade622
Zatleskáme.Joker píše:tak trošku k tématu:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007092101
jinak mě teď na motce nepotkáte, protože ju mám nemocnou![]()
ale na jaře budu na Suzance GS500E.
Co to je proboha za blbost??????????????????????????????????? A pro koho tam teda ta plná čára je? Jenom tak pro informaci, aby si každej vyhodnotil jestli má dostatečně silný auto nebo motorku na to, aby se ho to týkalo?? Že tam rovnou těch čar neudělají milion..pro každej typ auta a motorku jednu podle toho jak rychle stihne předjet auto....některý názory mi připadají opravdu divný.Joker píše:........
Co se týče samotné jízdy na motorce, tak spousta lidí nechápe rozdíl mezi motorkou a autem. Viz třeba plné čáry...to značení je dělaný s ohledem na normální vozidla (což motorka rozhodně není) a sposta lidí nepochopí, že ta čára je tam kvůli předjíždění který by pro auto bylo rizikový (horizont, zatáčka, atd...), ale motorka tam stihne zrychlit, předjet a zase zpomalit na původní rychlost, ale pro ty lidi v autech jsem hovado, který předjíždí na plný, ale tyhle souvislosti jim nedojdou......
asi jsi přesně nepochopil, jak jsem to myslel nebo já se špatně vyjádřil. Beru to tak, že hovado za volantem je ten, kdo svým počínáním omezuje či ohrožuje ostatní účastníky a ne ten, kdo poruší nějakej předpis. Nechápu, proč se pro někoho stanu hovadem, když poruším předpis, ale mé jednání je bezpečné. Jestli to bereš jen podle předpisů, tak jsme všichni hovada a tím myslím úplně všichni nebo jste nikdy nepřešli silnici mimo přechod??neslusnyridic píše:Co to je proboha za blbost??????????????????????????????????? A pro koho tam teda ta plná čára je? Jenom tak pro informaci, aby si každej vyhodnotil jestli má dostatečně silný auto nebo motorku na to, aby se ho to týkalo?? Že tam rovnou těch čar neudělají milion..pro každej typ auta a motorku jednu podle toho jak rychle stihne předjet auto....některý názory mi připadají opravdu divný.Joker píše:........
Co se týče samotné jízdy na motorce, tak spousta lidí nechápe rozdíl mezi motorkou a autem. Viz třeba plné čáry...to značení je dělaný s ohledem na normální vozidla (což motorka rozhodně není) a sposta lidí nepochopí, že ta čára je tam kvůli předjíždění který by pro auto bylo rizikový (horizont, zatáčka, atd...), ale motorka tam stihne zrychlit, předjet a zase zpomalit na původní rychlost, ale pro ty lidi v autech jsem hovado, který předjíždí na plný, ale tyhle souvislosti jim nedojdou......Jednou jedeš po silnici, jsi teda účastník silničního provozu a budeš dodržovat pravidla. A pokud ne tak hovado seš!!!
A zajímavý taky je (aniž bych se tady chtěl někoho dotknout), že vetšina motorkářů uzná, že jisté nemalé procento z nich sou prostě namyšlený prasata neuvědomující si riziko svého počínání, ale automaticky se řadí mezi to minimum slušnejch...... kdo je teda mezi těma 90 nebo kolika procentama hovad, když jste všichni slušní??hm?
Vpodstatě máš pravdu, ale na co teda ty předpisy potom jsou? Znamená to teda, že když přijedu na křižovatku, na semaforu červená, já se ale rozhlídnu, nikde nic, tak prostě jedu? Nebo nepřehledná křižovatka, STOPka, já se ale pořádně rozhlídnu a nic nejede, takže na co bych zastavoval?? No nevim no, nějak se mi to nezdá...Joker píše: asi jsi přesně nepochopil, jak jsem to myslel nebo já se špatně vyjádřil. Beru to tak, že hovado za volantem je ten, kdo svým počínáním omezuje či ohrožuje ostatní účastníky a ne ten, kdo poruší nějakej předpis. Nechápu, proč se pro někoho stanu hovadem, když poruším předpis, ale mé jednání je bezpečné. Jestli to bereš jen podle předpisů, tak jsme všichni hovada a tím myslím úplně všichni nebo jste nikdy nepřešli silnici mimo přechod??
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |