![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Chci udělat GO zadní nápravy a protože nemám žádný manuál tak se ptám jestli mi někdo neporadí co je třeba všechno vyměnit. Problém je, že v žádném katalogu nemůžu najít všechna uložení a tak. Chci si to udělat sám. Poradí mi někdo?
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Je to taková to náprava na tvém autě??Mates píše:Čauky.![]()
![]()
![]()
Chci udělat GO zadní nápravy a protože nemám žádný manuál tak se ptám jestli mi někdo neporadí co je třeba všechno vyměnit. Problém je, že v žádném katalogu nemůžu najít všechna uložení a tak. Chci si to udělat sám. Poradí mi někdo?![]()
![]()
No přece na:http://www.hmaservice.com,vždyt tam toho je aMates píše:Čauky všichni.![]()
![]()
![]()
Jestli je to zadní náprava na Lantru combi r. v. 10/96 tak to bude ona. Chtěl bych vyměnit všechny silentbloky. Jen jsem tam neviděl kam patří stabilizátory. Odkud bereš ty obrázky?![]()
![]()
Mates píše:Čauky.
Žádná knížka typu jak na to není. Spíš jsem chtěl vědět jestli tuto opravu si někdo nedělal sám a mohl by mi poradit.
Stránky fungují v pohodě!!Mates píše:Čauky.![]()
Nějak se nemůžu přihlásit na www.hmaservice.com . Zkoušel jsem to podle Conana ale nic.
Přesně tak,já to používám ještě jinačím způsobem,ale to neva,tvůj způsob je o hodně rychlejší!!!Diabol píše:Nazdar Matesi,
já osobně to dělám tak, že si myší zvýrazním ten text - každý zvlášť a jednoduchým příkazem - CTRL+C a CTRL+V, si to tam nakopíruji a vše funguje. Musí se akorát dát pozor na správné označování - na konci nesmí být mezera![]()
![]()
Uvidíš, že to bude fungovat![]()
![]()
Snad jsem to napsal nějak srozumitelně![]()
![]()
Měj se fajn, Diabol
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |