????? Tak teď jsem nepochopil jak je to myšleno ?????MartasZ píše:Koukám že někteří majitelé Accentů, jak nových, tak starých, jsou docela pohádkáři
????? Co s tím má společného starý accent ?????
Moderátoři: Martun, Moderátoři
????? Tak teď jsem nepochopil jak je to myšleno ?????MartasZ píše:Koukám že někteří majitelé Accentů, jak nových, tak starých, jsou docela pohádkáři
no mozno tam bol nejaky zadny vietor, alebo mierny kopec (ziadne viditelne klesanie to nebolo) .. skusal som to tak, ze som sa prehupol rucickou cez 200 a noha sla dole.. potom som z navi odkukal max rychlost.. 4500 to na stopro nebolo, rucicka bola niekde medzi 4 a cervenymi ciarkami.. vozidlo bolo obsadene 2 osobami a par kg batozinyAndy4 píše:Tak isto sa pripájam k Tomovi, Vmax na tacho je 200km/h pri 4500rpm.
Martasz tady se bavej o CRDIckach a u tech je to mozny!MartasZ píše:Koukám že někteří majitelé Accentů, jak nových, tak starých, jsou docela pohádkáři
Ale ty kola mají téměř shodný obvod jako originály.Mexican píše:no mozno tam bol nejaky zadny vietor, alebo mierny kopec (ziadne viditelne klesanie to nebolo) .. skusal som to tak, ze som sa prehupol rucickou cez 200 a noha sla dole.. potom som z navi odkukal max rychlost.. 4500 to na stopro nebolo, rucicka bola niekde medzi 4 a cervenymi ciarkami.. vozidlo bolo obsadene 2 osobami a par kg batozinyAndy4 píše:Tak isto sa pripájam k Tomovi, Vmax na tacho je 200km/h pri 4500rpm.
miesto: dialnica A1 za Karlovacom - smer Vrata
Tome, ty tam mas ine kolesa a tak to moze skreslovat.. v kazdom pripade ak sa naskytne prilezitost, skusim to nejak zdokumentovat. Mal by som cestovat do Hannoveru tak snad tam, v SR to skusat nebudem, nie som samovrah
nie som vsak rad ak mi niekto hovori pohadkar ak by som chcel povedat nejaku peknu rozpravku tak porozpravam ako vyborne hra originalne repro od vyroby
Kdyby měl sílu motoru, aby ty 16-ky utáh, tak by lítal tak že by mu žádnej trabant na standartních kolech nestíhal...Hardcam píše:Tome, zkus dat na Trabanta 16ky...budes to silene tocit a stejne pojedes malo:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |