Hyundai a kočičky
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
no už jsem se bála že si zapoměl.Jinak ti závidim večírek já už nikde nebyla ani nepamatuju a tanečníka roku foto nemáš, docela by mě to zajímalo.Jo s tou leností- to dobře znám zase jsem dnes udělala prd.....měla bych se polepšit, ale mě se dneska fakt nějak nechce nic dělat-s vidinou pátku jsem línější a línější.Na foto se těšim kdo si počká ten se dočká.....
- Reklama
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
No já doufám, že se nějaká taneční fotka taky objeví, sám bych ji chtěl. Dle kámošů jsem prý byl dost středem pozornosti objektivů a mobilů . Fotky musím získat za každou cenu, některé detaily z té akce mi unikaji, vzhledem k tomu že se mohlo pít co hrdlo a bar s výčepem řáčí. V jistých okamžicích se jednalo o docela dobrej Hříšnej tanec (to mám z toho fotbalu, když po zápase posedíme a pak se vyrazí do víru velkoměsta , tak než tak než se člověk naděje tak je na place skupina téměř úplně svlečenejch tanečníků . Spousta věcí je zde nepublikovatelnejch, to by bylo na cenzuru a mládeži do 18ti let nepřístupný . Za chvíli se běžím pozeptat, jestli už někdo nějaké fotky nehodil do placu a snad se i dnes na to PC juknu. Tak zatím.peety píše:no už jsem se bála že si zapoměl.Jinak ti závidim večírek já už nikde nebyla ani nepamatuju a tanečníka roku foto nemáš, docela by mě to zajímalo.Jo s tou leností- to dobře znám zase jsem dnes udělala prd.....měla bych se polepšit, ale mě se dneska fakt nějak nechce nic dělat-s vidinou pátku jsem línější a línější.Na foto se těšim kdo si počká ten se dočká.....
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000