TomXP-asi tu nejsi dlouho,ale o čtyčbodech Bosch bylo napsáno dost.Ty v Tiburonu zkoušet rozhodně nebudu,protože Rasty je tam dal a už mu svítil check engine.Vrátil původní a OK.Znovu Bosch a motor stávkoval a svítila kontrolka.Takže ty jsou už na Tiburonu odzkoušené
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
(samozřejmě můžou na jiném motoru,autě..fungovat v pohodě,ale našemu motoru značkové
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Boschky nechutnají).Na okraj-ty doporučené typy NGK a Champion jsou opravdu v té nejnižší(základní třídě)-tzn.jak jsem psal a jak ukazují přepočítací tabulky-Brisk super.Tzn.žádné revoluční nebo lepší svíčky(otevř.jiskřiště nebo menší mezera mezi elektr.jako ytria......prostě nic
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
).
Blacku-to není o šetření
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
.Asi jsi nečetl,že uvažuji koupit svíčky od Brisku,NGK,Championky už mám odzkoušené a přinést zkušenost s provozem v tomto motoru(jako to udělal Rasty s Boschkami).A kdo si myslí,že oleje Castrol(jiní ho nenávidí),nacpané aditivy(chlorem,který ztiší chod motoru,ale stěny válců korodují-vyžírá je
)jsou to nejlepší pro auto,protože jsou drahé..........tak mu to neberu,protože o olejích se toho napsalo a odkazů na ODBORNÉ články je dost.A s Mogulem nemám nejmenší problém,stejně jako předtím s 4x dražším Shell Helix Ultra,stejné výkonostní třídy(mazací i teplotní).Tak proč nepodpořit české podniky,pokud mají stejně kvalitní produkt za čtvrtinu ceny
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
A pokud se osvědčí,třeba bude i někdo rád,že nemusí vyhazovat zbytečné peníze a věci(svíčky,oleje....)jsou pro jeho motor odzkoušené.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Abych předešel hádkám,že někomu něco vnucuji-jde mi o odzkoušení(nebo osobní
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
zkušenosti jiných-nenávidím vzdechy-jeden technik říkal,že někdo říkal,že slyšel,že je to kšunt
).Také jsi se neptal souseda s VW,jestli si máš koupit ten neznačkový Hyundai,co o něm jedna paní říkala......
Já naopak do toho chci vložit pár kaček a napsat - s těmi to nejede,u těch se rozsvítila kontrolka motoru(čtyřbod.Bosch),s těmi to jelo lépe.....Někomu dalšímu to pomůže,jiný si to zkusí sám(jestli nekecám
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
).Jiný věří urč.značce a já mu to neberu.
Přiznávám,že někdy cítím,že když napíšu,že jezdím na Mogul nebo jsem vyměnil zasr....é a nebezpečné Micheliny za Nankang(max.spokojenost),tak jsem hned v očích značkařů méněcenným.
Ale to je jejich věc.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Nebo je lepší něco odzkoušet a nechat si to pro sebe
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)