mno cece... jestli mas uz to turbo naky v pohode tak mi asi ukazes svetla neboj, zadny blbosti v planu nemam, ja nerekl ze neprijedu coupatkem ale ze mozna neprijedu svym modrym coupatkem (pac uz mozna nebude moje)Yurii píše:Balcku uz kecas z hladu co? Neblbni a prijed tam Coupatkem, uvidime kdo mbude rychlejsi pri sprintu co ty a to?
Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
a jéje, tajemnej jak hrad v karpatech....takže coupé jde do světa? no to si ho moc neužil, každopádně doufám že to další bude taky coupé.... nedělej zagorku a řekni aspoň barvu....black_sheep píše:mno cece... jestli mas uz to turbo naky v pohode tak mi asi ukazes svetla neboj, zadny blbosti v planu nemam, ja nerekl ze neprijedu coupatkem ale ze mozna neprijedu svym modrym coupatkem (pac uz mozna nebude moje)Yurii píše:Balcku uz kecas z hladu co? Neblbni a prijed tam Coupatkem, uvidime kdo mbude rychlejsi pri sprintu co ty a to?
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- black_sheep
- Moderátor
kolikrat za zivot ti nekdo nabidne 9let starou ojetinu za dobry penize co ma najeto 40.000, kazdej rok autorizovanej servis byt auto skoro nevyjelo z garaze...
ja do toho myho jeste moc nenacpal takze ho pofackuju a zkusim to, kdyz ho dobre prodam, koupim to jiny.. cerveny
ja do toho myho jeste moc nenacpal takze ho pofackuju a zkusim to, kdyz ho dobre prodam, koupim to jiny.. cerveny
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Zatím váhám-na jeden den,to blízko zrovna nemám,ale jestli je volně přístupné letiště,tak to mě láká,protože na každém srazu v Mimoni,jsem si ho užil.
Jo a to mám v plánu,se ještě ve čtvrtek 18.10.07,otočit do Prahy na Autosalon(výstavu).Nebude tam někdo?
Jo a to mám v plánu,se ještě ve čtvrtek 18.10.07,otočit do Prahy na Autosalon(výstavu).Nebude tam někdo?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži