Šasy

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Khejmll
*
Kontaktovat uživatele:

Šasy

Příspěvek od Khejmll »

Zdravím všechny. Prosím o radu, případně pomoc. Včera jsem měl drobnou kolizi, narazil jsem čumákem do boku projíždějícího auta, které jelo z mé pravé strany. Narazil jsem svým levým předním rohem. Bylo to z rozjezdu, čili minimální rychlost. Výsledek: zlomené světlo, nalomený nárazník a (to je to nejhorší) asi hnuté šasy. Pravé přední kolo dře o zadní stranu blatníku. Ted otázka,co s tím?Vyplatí se to opravovat?Pokud ne,kolik za to můžu dostat? Je to Accent třídveřák 95 ročník, 1,3i
Accent 95, 1,3
Reklama

Sokyno

Příspěvek od Sokyno »

Tak sasi sis asi nezahnul protoze to tohle auto nema je to samonosna karoserie ale mozna je jenom zahly rameno alebo horsi pripad zahnul si i vnutorni blatnik tam kde to drzi rameno ani jedno ani druhe neni az tak zly ale stym druhym bych se jiste rozmyslel jestli to ma smysel opravovat a kdyz musis na stolicu tak to vyjde asi dost draho
Kámen_Dave
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Šasy

Příspěvek od Kámen_Dave »

Khejmll píše:Zdravím všechny. Prosím o radu, případně pomoc. Včera jsem měl drobnou kolizi, narazil jsem čumákem do boku projíždějícího auta, které jelo z mé pravé strany. Narazil jsem svým levým předním rohem. Bylo to z rozjezdu, čili minimální rychlost. Výsledek: zlomené světlo, nalomený nárazník a (to je to nejhorší) asi hnuté šasy. Pravé přední kolo dře o zadní stranu blatníku. Ted otázka,co s tím?Vyplatí se to opravovat?Pokud ne,kolik za to můžu dostat? Je to Accent třídveřák 95 ročník, 1,3i
No pokud chceš nárazník, tak tam přesně na tvůj typ mám.
Accent GLS 1,3 12V, 3-dv, ??/1997 ND
Accent GLS 1,5 12V, 5-dv, 11/1999

Obrázek

www.3nectuningclub.cz
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“