Tak diki, len to som chcel, aby si mi nezávidel, už si ho môžem pokojne kúpiť!
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
no vidis ako lahko som Ti dopomohol k rozhodnutiucermil píše:rybana1:
Tak diki, len to som chcel, aby si mi nezávidel, už si ho môžem pokojne kúpiť!
zijes vo svete predsudkov - pises ze fiat je bieda - ci uz Linea, GP alebo Brvao 2 sli kvalitou poriadne dopredu. A co sa tyka reakcie na moju kvotu. Ako som hovoril, su podstatne lacnejsie auta ako accent, ale n co dostanem za peniaze ktore som do toho dal je proste rozumne.. inak to popisat neviem. A k tvojmu vyberu, nech sa paci, chod do yarisa. je to suice vyrazne mensie auto, bolo zvolene ako top1 auto homosexualov ale na druhej strane je to japonec (co teda zevraj znamena ze je neznicitelny a nikdy sa nepokazicermil píše:Mexican:
Accent nie je lacný accent má rozumnú cenu, takže to znamená, že v Hyunadai si povedal, keď netečie - aspoň kvapka.
Áno to si myslíš???
Já mám ty potahy na míru a je zadní opěradlo dělené, větší část je navíc vykouslá na loketní opěrku (stoleček) a ještě je samostatný návlek na opěrku (stoleček).CzechJoker píše:Vrátím se o něco zpět k tématu autopotahů. Zajímalo by mě, jak výrobci vyřešili problém zadního stolečku u provedení Elegance. Na fotkách i v katalogu totiž není patrné, že by otapecírovali i pultík, spíše to vypadá na celé sedadlo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |