Tak to je to nejhnusnější coupe co jsem viděl. To křídlo je nevkusný, přední nárazník ani ten zadní se k tomu moc nehodí a o kolech to nemá cenu mluvit pač ty jsou fakt šílený
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Rasty píše:Tak to je to nejhnusnější coupe co jsem viděl. To křídlo je nevkusný, přední nárazník ani ten zadní se k tomu moc nehodí a o kolech to nemá cenu mluvit pač ty jsou fakt šílený
a jeste si zapomnel na ty blby prahy vzdyt to vypada jako stoupatka na hamru. BBBBBBBBBBBBBBBBBBeeeeeeeeeeeeeeee
Mne sa to celkom lubi.... Ale uz by som siel do investicie do menenia zadnych svetiel na číre alebo zatmavene, a kridlo by islo nizsie.. inak je to fayn...
Len ten interier mi pride velmi cukrikovy...
Jedneho dna sa zobudim a bude ma cakat pred barakom same od seba
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Tohle zatím asi to nejlíp udělaný...to co mám v avataru..něco podobného plánuju až jednou budu mít své vlastní coupé, tak mě nepředbíhejte Prostě bez bodykitu vypadá nejlíp:twisted: uplně se rozplíváám
a tenhle ma hodne luxusni prdelku...to se mi fakt moc líbí!zajimalo by me jak vypada ze predu