Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nemusím být nutně jediný, podle "Na cestě" se nových kupátek doteď prodalo jen 35 a to jde Fakt nevím jestli ho omylem nenaložili na špatnou loď nebo jak, ale každopádně mám 15. další termín, tak jsem zvědav jestli to tentokrát vyjde...Hardcam píše:Dnes jsem videl presne takovy Coupe, jako budes mit a vypada huste..mel tam i ty doplnky a aspon 18ky kola..tak asi uz nejsi jedinej cernej v Cr:) btw, kamarad mel v zari s Tucsonem tezkou autonehodu, na zakazku si objednal noveho-nejaka special vybava a ten uz z Korei doplul do CR a v tydnu mu ho predaji...tak nevim, kde je ta Tva lod:(Tringi píše:hodnej, jistě ...každopádně jedná se jen o další termín, takže nic neslibujuYurii píše:Takže už bude i ten tvuj krasavec? Nezapomen ze na nej musis bejt hodne jnez se zajede
-
- Kontaktovat uživatele:
- black_sheep
- Moderátor
situace je zase stejna jako driv.. takze nic oficialniho by to nebylo ale mensi jednoodpoledni setkani by nemel byt problem pokud se nic nepos.. tak by to melo vyjit a uz se na vas hosi tesim! zda se ze cervenaka asi nestihnu vymenit, ale to nevadi, modrej taky neni spatnejBorek píše:A jak to vůbec vypadá s letištěm?Je přístupné?Byl se tam někdo podívat?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
-
- Kontaktovat uživatele: