Spotřeba oleje
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- martin.kulil
- *
- Kontaktovat uživatele:
olej
asi by to chtělo něco hustějšího pač nevěřím tomu že generálka by nějak pomohla
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
hosi moje scoupo melo najeto podle tacha 145tis km, ve skutecnosti mozna i vic a olej nebralo stejnak je to o tom, kolik ma ten motor ve skutecnosti, co davate za volej (ja daval repsol 10W40) a jak se o to clovek staral (netocit za studena, menit vcas olej apod..) a dolil jsem max ten litr co v pixle byl navic behem cely vymeny a to jen proto abych udrzel rysku v maximu
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Re: Generálka
Za tu generalku sem dal 33 000 SK ale to i s lakovanim nekterych dilu a vymenov spojky takze celkem dobri penizek ani moc ani malomartin.kulil píše:A na kolik tě ta generálka přišla peněz???
Dnes koupit si accenta a zítra montérky.
- martin.kulil
- *
- Kontaktovat uživatele:
olej
No já teď koupil 15W40 a ten co sem to od něho kupoval v bazaru tak se s tím asi nesral a bůh ví co tam nalil.
Jo, díky.Liter to papalo na starom motore, ku koncu jeho zivota liter na 500km! Ale to je už minulosť.Teraz pre zmenu ma trapi pravdepodobne spojkaSelshig píše:no když ti to nepapa ještě tak litr na tisic kilaku tak je nejlepši asi to co tam liješ doted polosyntetika 10W40... zustan u toho nic tim nezkaziš....
ACCENT 1,5 12V 95
LA 5-FN 1943
LA 5-FN 1943