Jura píše:Takže je to vháji
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. Asi budu shánět váhu vzduchu. Dnes jsem byl na emisích, mají tam diag. Bosh. Prý to je váha. Radil mi že ji mám rozebrat a zkusit prostříknout nějakým odamšťovačem a potom vyfoukat kompresorem. Nemá s tím někdo zkušenosti a nebo neví zda se dá proměřit a jaké hodnoty by měla mít funkční? Která váha vzduchu by se dala použít abych nemusel brát rigoš?
Zatím zdarec Jirka
Váhu vzduchu proměříš,ale to je takové na prd,lépe je jí napíchnout na osciloskop tam se prověří její stav,ale Ty máš vstřikování MFI a tam je váha vzduchu značky Kefico,ale jde tam dát i od Bosche,ale váha vzduchu jako takové je velmi drahé zařízení
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
10 000kč až 15 000 kč se ceny pohybují
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
ve značkových sevisech
Zkusím se podívat jestli něco nevyhrabu,ale mám dojem,že již jsem to tu někdy s někým řešil ,ale už nevím s kým
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Hlava děravá
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moc Tě nepotěším
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
mrkni sem:
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Ty váhy používají i jiné značky ,dá se to vždy s něčím z totožnit,ale zrovna Hyundai má strašně málo informací o váhách
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
U starších modelů není problém tam byl Bosch,ale až začli dělat Kefico tam je kámen ůrafu vůbec nevím jaký mám mít hodnoty
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Máš o čem přemýšlet,bohužel s pokaženou váhou vzduchu se moc dobře jezdit nedá ,spotřeba ,motor bez výkonu,škubání atd,atd
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Tak zatím
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)