No na tu 9.-tou tam budem asi sami dva, takže bych to viděl hned u příjezdu. A gril na jeden den? Asi ne, myslím, že Dřevěnka a jejich báječná kuchyně to jistí (doufám, že nebudou mít sanitární tág )Mates píše:A ještě jedna taková důležitá otázka: ve které části letiště se sjedeme??? Jen ať se nehledáme .
Podzimní sraz Mimoň - HLASOVÁNÍ
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
- Reklama
LIDL-kruhovej objezd...ty prijedes do Slanyho smer ze Smecna...pro Tebe to znamena, ze jak prijedes do Slanyho, tak uz pojedes jen rovne...to plati i ze smeru od dlanice na Prahu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
-
- Kontaktovat uživatele:
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Hele a já jsem vzduch?Mates píše:Blacku proč až po obědě??? Ja se tam chystám už na 9. hodin a myslím, že Hanz taky aby jsme si to trošku užili.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
-
- Kontaktovat uživatele:
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo, pojede i sestra.. , doufej že ráno vstanu... ale jo kdyžtak mě Hanzík vzbudíMates píše:M.a.d.y. jak ty by si mohl být vzduch, ale počítám, že přijedeš s Hanzem tak vás čekám i s maminou v 9. hodin na kraji dráhy.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, že se nebudu. Finanční situace neni dobrá , od září chce pořád někdo něco zaplatit. To jsou samé školy, školky, kroužky a pojistky, do toho jsem pustil dvaciáše za novou TV a vánoce na krku. Vem to čert. Hlavně lidi, bacha na počasí tady na jihu už mrzne a po ránu docela fest a na víkend hlásí zakopčajníci nějakej hnus, to už ani já objednavatel počasí, nezmáknu
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000
Zrada to byla pekna podpasovka ajen kuli zranici jo nereknu kdyby to bylo kuli babe ale ze kuli jidlu jen aby nebyla tvoje Tak si to tam uzij treba jindy no ale mozna uz bez žlutakaMichaelS píše:Ahoj lidi musím se na poslední chvíli omluvit jsem pozvaný od jedné na svatbu a tohle se nedá odmítnout!! To víte hostina je hostina