vsak jo muzeme si tam vklidu dat sprint aniz bysme nekoho ohrozili to je prave ze super!MartasZ píše:Když tam nebudem moc kravit a upozorňovat na sebe, tak by neměl bejt problém.. Jak sme tam fotili Coupe, strávili sme tam nějaký čtyři hodiny, všude možně a mezitim tam byli motorkáři, autaři, kolaři, bruslaři, letaři a všechno v pohodě.. jen sme byli upozorněni od letařů, ať moc neblbnem na ploše, jinak že sou poldové v klidu
No i tak sem si zkusil maximálku, takže myslim, že nějakej sprintík do pohody proběhnout může.. ale jde hlavně o ten pokec a tak
Podzimní sraz
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Reklama
-
- **
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
No já bych se tam taky kdyžtak stavil, když už sem v tom Práglu, tak to zas tak daleko nemám... Uvidím, jak to bude s prachama...
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Autíčko není v nejlepší kondici a já se finančně dost vydám do oprav. Takže musím zrušit svou účast. Kdyby se bůh smiloval tak se tam ukážu, ale zatím to vypadá že na to prostě nezbyde Sory...
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Nojo kucí coa ale uděláme když bude velká zima?
http://www.novinky.cz/domaci/babimu-let ... sd5oc.html Je tam někde okolo dobrá hospoda co pobere pár naobjedvavších se na kost promrzlejch Hjundajklubáků?
http://www.novinky.cz/domaci/babimu-let ... sd5oc.html Je tam někde okolo dobrá hospoda co pobere pár naobjedvavších se na kost promrzlejch Hjundajklubáků?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Tak a jak jsem informoval už Matýska a nechtěně i MartasZe (promiň mě to vzbuzení po noční, ale já jsem nechtěně vytočil tebe místo Matesa ), já jsem povolán chlebodárcem do práce k náhradě požárových škod a v sobotu i neděli absolvuji 12-tky, takže pro mě jen i tenhle srazík v trapu.. Tak si to tam hezky užijte a zasypte to tady aspoň fotkama
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale mě si nevytočil Já to beru sportovně.. se aspoň potkáme v práciHanz píše:Tak a jak jsem informoval už Matýska a nechtěně i MartasZe (promiň mě to vzbuzení po noční, ale já jsem nechtěně vytočil tebe místo Matesa ), já jsem povolán chlebodárcem do práce k náhradě požárových škod a v sobotu i neděli absolvuji 12-tky, takže pro mě jen i tenhle srazík v trapu.. Tak si to tam hezky užijte a zasypte to tady aspoň fotkama
- black_sheep
- Moderátor