Převodovka bez oleje - jak to dopadlo

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Převodovka bez oleje - jak to dopadlo

Příspěvek od draceq »

Tak, od pondělka mám v autě novou převodovku - šlape jako hodinky. Nicméně jsem si neopustil takové menší varování jak to dopadne, když necháte převodovku chvíli bez náplně. U mě byl konečný výsledek konkrétně tento:Obrázek
netušil jsem, že tohle jde provést jen za pomoci nedostatku oleje :)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Reklama

peety
**

Re: Převodovka bez oleje - jak to dopadlo

Příspěvek od peety »

draceq píše:Tak, od pondělka mám v autě novou převodovku - šlape jako hodinky. Nicméně jsem si neopustil takové menší varování jak to dopadne, když necháte převodovku chvíli bez náplně. U mě byl konečný výsledek konkrétně tento:Obrázek
nevěřím svím očim......................to je fotomontáž :roll: :roll: :roll: :shock: :wink: :lol:
PEETYObrázek
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

peety píše:
draceq píše:Tak, od pondělka mám v autě novou převodovku - šlape jako hodinky. Nicméně jsem si neopustil takové menší varování jak to dopadne, když necháte převodovku chvíli bez náplně. U mě byl konečný výsledek konkrétně tento:Obrázek
nevěřím svím očim......................to je fotomontáž :roll: :roll: :roll: :shock: :wink: :lol:
Není!! :!:
Při nedostaku oleje v převodovce vždy něco povolí a pak to vlítne mezi diferák(to je to velké ozubené kolo) najede to na to kolo a pak se stane třeba tohle,já už jsem viděl moc takovejch věcí ,co vám budu povídat,já ví jsem už s tím trapnej ,už raději mlčím :oops: abych Vás zbytečně nestrašil :wink:
Ps:To jste neviděli ,jak dopadla převodovka u mojí první Forda Fiesty,sem jí rozpůlil na dvě půlky,do dneška nikdo nechápe jak jsem to dokázal :lol: :lol: I nu Ivan byl taky závodník 8) ale ta jela :lol: :lol:
Dneska si dávám fakt moc velkýho majzla a zatím gut :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Selshig
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Selshig »

nejlepší převodovku měl kamarad na oplu omeze tam jel a ona se mu cela roztrhala a vysypala na cestě součastky sbiral cca 300metru po vozovce...škod aže nemam foto jinak o vikendu jedu vyměnit raději olej jak to tak vidim.... :D
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
Sokyno
**

Příspěvek od Sokyno »

ty ses tomu ale dal :lol: asi jdu skontrolovat tu mou :shock: doufam ze tam neco je.
Obrázek
Obrázek Obrázek Hyundai Lantra 1,9 D. Hyundai Getz 1,3 Subaru Legacy 2,0 Honda Hrv 1,6
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Přesně, jak psal Ivan - kus čehosi na nesprávném místě předovodovky a výsledek je tenhle :roll: Ale tohle už je extrém - stalo se mi to, když jsem s ní jel jel už s hodně načnutou do servisu za zvuků jako na bojišti v první světové.... nedojela, no:)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Dívám se do servisky a tam je napsáno,že se náplň man.převodovky nemění(kontrolovat by se asi měla,jestli nevytekla).U automatické je výměna náplně v 90000km.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“