Tak, od pondělka mám v autě novou převodovku - šlape jako hodinky. Nicméně jsem si neopustil takové menší varování jak to dopadne, když necháte převodovku chvíli bez náplně. U mě byl konečný výsledek konkrétně tento:
netušil jsem, že tohle jde provést jen za pomoci nedostatku oleje
Převodovka bez oleje - jak to dopadlo
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Převodovka bez oleje - jak to dopadlo
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Reklama
Re: Převodovka bez oleje - jak to dopadlo
nevěřím svím očim......................to je fotomontáž
Není!!peety píše:nevěřím svím očim......................to je fotomontáž
Při nedostaku oleje v převodovce vždy něco povolí a pak to vlítne mezi diferák(to je to velké ozubené kolo) najede to na to kolo a pak se stane třeba tohle,já už jsem viděl moc takovejch věcí ,co vám budu povídat,já ví jsem už s tím trapnej ,už raději mlčím abych Vás zbytečně nestrašil
Ps:To jste neviděli ,jak dopadla převodovka u mojí první Forda Fiesty,sem jí rozpůlil na dvě půlky,do dneška nikdo nechápe jak jsem to dokázal I nu Ivan byl taky závodník ale ta jela
Dneska si dávám fakt moc velkýho majzla a zatím gut
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Selshig
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší převodovku měl kamarad na oplu omeze tam jel a ona se mu cela roztrhala a vysypala na cestě součastky sbiral cca 300metru po vozovce...škod aže nemam foto jinak o vikendu jedu vyměnit raději olej jak to tak vidim....
Accent 1,4i MPI DOHC 16V 71,3kW
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
EBONY BLACK, tinted front windows 25% rear 95%
koupeno 10/2010
ty ses tomu ale dal asi jdu skontrolovat tu mou doufam ze tam neco je.
Přesně, jak psal Ivan - kus čehosi na nesprávném místě předovodovky a výsledek je tenhle Ale tohle už je extrém - stalo se mi to, když jsem s ní jel jel už s hodně načnutou do servisu za zvuků jako na bojišti v první světové.... nedojela, no:)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Dívám se do servisky a tam je napsáno,že se náplň man.převodovky nemění(kontrolovat by se asi měla,jestli nevytekla).U automatické je výměna náplně v 90000km.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži