MIMON 20.10 - potvrdte ucast a prijezd :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- black_sheep
- Moderátor
- Reklama
Tak sme dorazili v poradku domu,ucast slusna 10 auticek a i pocasi docela uslo.Na dalsi sraz uz nejedu,pac sty prace co po me zacinate chtit se zblaznim a tak se ztehuju k panu Chocholouskovi! Jinak vas zas radi uvidime.
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- black_sheep
- Moderátor
kuci parada moc rad jsem Vas vsecky videl, myslim, ze se srazik vydaril i presto ze nas vlastne z mimone vyhodili doufam, ze nas tam nekdo nehledal a nasli jsme se vsici moc se vsem omlouvam za ty zmatky, nejdriv jsem myslel ze to teda bude pekne v haji ze nas nepusti na mimon ale zase to tam alepson tak nefoukalo za tou zdi to na mimoni to je vzdycky jak na vidrholci nebo jak se to pise:lol:
tesim se na fotky a videa tak strihejte, strihejte at uz je to tady
jinak co se mejch brzd tyce dostali jeste dneska zajizdeci kuru a snad uz to bude oka, trocha mi trepe zadek ale rekl bych ze to ustava uz a ze se to snad sjezdi.. jo a je mozny ze se nak vyvarila brzdovka ci co? pac ubyla potvora tak jdu zjistitovat co tam patri a asi to vymenim radsi cely kdyz dostala takovej narez a taky mi prijde, ze se nak propadl brzdovej pedal ale to uz se mi fakt asi jen zda, nebo jestli se fakt vyvarila a vznikla tam nekde naka bublina? mno alespon me to donuti ji vymenit pred zimou
tesim se na fotky a videa tak strihejte, strihejte at uz je to tady
jinak co se mejch brzd tyce dostali jeste dneska zajizdeci kuru a snad uz to bude oka, trocha mi trepe zadek ale rekl bych ze to ustava uz a ze se to snad sjezdi.. jo a je mozny ze se nak vyvarila brzdovka ci co? pac ubyla potvora tak jdu zjistitovat co tam patri a asi to vymenim radsi cely kdyz dostala takovej narez a taky mi prijde, ze se nak propadl brzdovej pedal ale to uz se mi fakt asi jen zda, nebo jestli se fakt vyvarila a vznikla tam nekde naka bublina? mno alespon me to donuti ji vymenit pred zimou
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 20 říj 2007, 20:30, celkem upraveno 1 x.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
jo ale mile jsem byl prekvapenej ze neubyl zadny olej a jestli tak radove dva milimetry jupi to zvladne 15.000 bez dolejvani
jinak ty fotky dejte spis do sekce fotky a videa, tady bych to nechal na probirani dojmu, nadavek a dohadu kdo ze byl vlastne lepsi:)
jo a zalozime hlasovani co si ma zlutasek koupit? ja hlasuju pro (/-/) vsak jsem mu to rekl jak zradi nas klan tak to nebude jen tak
jinak ty fotky dejte spis do sekce fotky a videa, tady bych to nechal na probirani dojmu, nadavek a dohadu kdo ze byl vlastne lepsi:)
jo a zalozime hlasovani co si ma zlutasek koupit? ja hlasuju pro (/-/) vsak jsem mu to rekl jak zradi nas klan tak to nebude jen tak
I ❤ cars
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem všechny rád viděl i když jsem se dlouho nemohl zdržet. Protože jsem byl na letišti docela brzy tak jsem se i slušně projel po dráze. Snad to z jara vyjde ještě lepe .
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano.. je klidně možný, že se ti při silnym brždění převařila.. mě se to stalo v Hoškovicích, kdy sem ze 190ti brzdil co to šlo, auto se čumákem málem zarilo do země.. podotýkám, že sem to ještě neměl vůbec snížený mám i fotku..black_sheep píše:...jinak co se mejch brzd tyce dostali jeste dneska zajizdeci kuru a snad uz to bude oka, trocha mi trepe zadek ale rekl bych ze to ustava uz a ze se to snad sjezdi.. jo a je mozny ze se nak vyvarila brzdovka ci co? pac ubyla potvora tak jdu zjistitovat co tam patri a asi to vymenim radsi cely kdyz dostala takovej narez a taky mi prijde, ze se nak propadl brzdovej pedal ale to uz se mi fakt asi jen zda, nebo jestli se fakt vyvarila a vznikla tam nekde naka bublina? mno alespon me to donuti ji vymenit pred zimou
A potom se mi brutálně propadl brzdovej pedál a chvíli to skoro nebrzdilo.. po nějakym čase se to srovnalo.. ale pořádně to zas začalo brzdit, až když sem nechal vypustit všechnu brzdovku, dal novou a pořádně odvzdušnil celej brzdovej systém.. a to doporučuju i tobě, páč tahle už je o hubu
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor