Mam nasadene letne kolesa s kovovymi diskami a chcel som dat zimne s plastovymi diskami ale neviem dat dole tie letne kolesa, proste kluc co je vo vybave je velky a mam pocit ze sposob prichytenia tiez ako pisu v manualy.
ked som si zohnal kluc na tie skrutky tak s nimi neviem potocit, takze nielenze neprezujem ale nie som schopny vymenit defekt.
Poradte prosim - vid foto
Vdaka
Problematicka vymena kolies
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Re: Problem - vymena kolies
Nechapu tvuj dotaz ... Chces menit kovove disky za plastove ?Romcik píše:Mam nasadene letne kolesa s kovovymi diskami a chcel som dat zimne s plastovymi diskami ale neviem dat dole tie letne kolesa, proste kluc co je vo vybave je velky a mam pocit ze sposob prichytenia tiez ako pisu v manualy.
ked som si zohnal kluc na tie skrutky tak s nimi neviem potocit, takze nielenze neprezujem ale nie som schopny vymenit defekt.
Poradte prosim - vid foto
Vdaka
A ted Co ten klic ... To ze nepasuje, tak to je mozny .. ja mam na lantre taky jiny matice na letnich a jiny na zimnich kolech ...
Kup si Krizovy klic a tam budes mit vsechny bezne pouzivane rozmery ....
a tim ti to urcite pujde povolit. Normalne zaberes smerem do leva a mas to ..... teda jestli ti to pred tim nedotahovalo nejaky zvire ....
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Re: Problem - vymena kolies
Divný to dotaz. Klíč který pasuje ten už máš tak pořádně zaber do leva vem na to třeba nějakou trubku jako nástavec možná ti to utahoval nějakej autobusák a musí to jít.Romcik píše:Mam nasadene letne kolesa s kovovymi diskami a chcel som dat zimne s plastovymi diskami ale neviem dat dole tie letne kolesa, proste kluc co je vo vybave je velky a mam pocit ze sposob prichytenia tiez ako pisu v manualy...
Vdaka
U letnych kolies mam kovove disky, ktore su prichytene najskor skrutkami velkosti 19, kluc vo vybave mam 21, ktory je dobry na pneumatiky s plastovymi diskami, ktore su chytane pomocou matici (vid manual).
Moj problem zostava ze aj ked ma kluc 19 nevladzem pootocit ani jednou skrutkou a to je ich dookopy 16 a tocim dolava
Moj problem zostava ze aj ked ma kluc 19 nevladzem pootocit ani jednou skrutkou a to je ich dookopy 16 a tocim dolava