No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše:Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepujeKámen_Dave píše:Jak to mýslíš???
predni mlhovky vs. pridavna svetla
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak bacha aby jsi se nedivil ,nabo spíš neviděl ty, až potkáš kamion s pořádnou rampou....Kámen_Dave píše:No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše:Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepujeKámen_Dave píše:Jak to mýslíš???
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka
Pajk píše:Tak bacha aby jsi se nedivil ,nabo spíš neviděl ty, až potkáš kamion s pořádnou rampou....Kámen_Dave píše:No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše: Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepuje
ta rampa to sem zazil nic hezkyho sem musel na slepo zastavit a jeste chvili sem se ztoho zpamatovaval a blikal vystraznymi
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pajk píše:Tak bacha aby jsi se nedivil ,nabo spíš neviděl ty, až potkáš kamion s pořádnou rampou....Kámen_Dave píše:No mě určitě ne. a ti co jedou naproti (jdou) tak se asi hodně diví, nebo lépe řečeno nic nevidíSokyno píše: Jen si delam prdel jestli cez ten zar tych svetel neco i vidis jestli te to neoslepuje