dálkové ovládání rádia na volantu
Moderátoři: Martun, Moderátoři
dálkové ovládání rádia na volantu
Zdravím vespolek, máme Accentíka 1.4 3. měsíc a zlobí to origoš dálkové na volantu. Volume knoflík při mačkání + přidá 1-2 stupně, pak začne ubírat a nakonec rozladí rádio. stejně to dělá i CD. V serv. vyměnili nějaký komunikátor ale závada stejná.Poraďte
- Reklama
Re: dálkové ovládání rádia na volantu
Otravovat tak dlouho až ti to spraví pořádně.ovi píše:Zdravím vespolek, máme Accentíka 1.4 3. měsíc a zlobí to origoš dálkové na volantu. Volume knoflík při mačkání + přidá 1-2 stupně, pak začne ubírat a nakonec rozladí rádio. stejně to dělá i CD. V serv. vyměnili nějaký komunikátor ale závada stejná.Poraďte
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Mám presne také isté problémy a začalo mi to blbnúť už krátko po namontovaní. Ako som sa už dočítal v iných témach, nie sme ani zdaľeka jediní, ktorých trápi ovládanie rádia na volante. Budem ho ešte testovať a uvidím neskôr, keďže ho mám len 2. mesiac.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
Problem s ovladanim
Zdravim. Mel jsem naprosto stejny problem. Jednou jsem to reklamoval a kdyz mi to vratili a nenastala zadna zmena, rekl jsem jim, ze chci zpatky penize a ovladani at si nechaji. Na to se mi ozvali, ze uz jim prisly instrukce, jak tuto zavadu vyresit. Udajne jde o ukostreni. Pokud je to tak, jak rikali, mely by byt tyto instrukce u ve vsech servisech, proto doporucuji reklamaci...
Tento isty problem mam aj ja a maju ho uplne vsetci, co si dali to ovladanie radia na volante od hyundaiu. Chyba bude pravdepodobne v tom ovladani, podla mna to treba cele vymenit...
Ja som si to bol dat uz konecne namontovat ale pred cca 2 mesiacmi, v servise som si to poskusal, vsetko bezalo tak ako malo, tak som bol spokojny. Ale potom som vysiel zo servisu, isiel som trosku rychlejsie, skusim nieco na dialkovom ovladaci prepnut a ono to akosi blbne... Raz to tlacitko urobi to co ma, inokedy zas spravi funkciu ineho tlacitka... Napr pridam hlasitost a namiesto toho sa mi prepne pesnicka...
A myslim, ze toto mate vsetci. Vsimnite si, ze ked stojite alebo idete velmi pomaly (do 20 km/hod), tak vam to ovladanie v pohode funguje. Ak zrychlite, tak uz to robi problemy...
Ja som si to bol dat uz konecne namontovat ale pred cca 2 mesiacmi, v servise som si to poskusal, vsetko bezalo tak ako malo, tak som bol spokojny. Ale potom som vysiel zo servisu, isiel som trosku rychlejsie, skusim nieco na dialkovom ovladaci prepnut a ono to akosi blbne... Raz to tlacitko urobi to co ma, inokedy zas spravi funkciu ineho tlacitka... Napr pridam hlasitost a namiesto toho sa mi prepne pesnicka...
A myslim, ze toto mate vsetci. Vsimnite si, ze ked stojite alebo idete velmi pomaly (do 20 km/hod), tak vam to ovladanie v pohode funguje. Ak zrychlite, tak uz to robi problemy...
Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine
- CzechJoker
- **
Ještě že to z volantu k rádiu není zase tak dalekopeaty píše:Tento isty problem mam aj ja a maju ho uplne vsetci, co si dali to ovladanie radia na volante od hyundaiu. ...
Taky jsem o něm přemýšlel, ale když já mám za jízdy pravou ruku vždycky někde jinde, než na volantu Což takhle dát to ovládání na šaltpáku?
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT SS Elegance
Nebudme prilis skromni a dajme to ovladanie aj na volant a aj na "saltpaku". Pre priebercivych by som to nechal namontovat aj na dvere odkladacej skrinky spolujazdca a opierky hlavy pre zadnu radu. V luxusnej verzii by som jedno ovladanie montoval aj do batozinoveho priestoraCzechJoker píše:Ještě že to z volantu k rádiu není zase tak daleko
Taky jsem o něm přemýšlel, ale když já mám za jízdy pravou ruku vždycky někde jinde, než na volantu Což takhle dát to ovládání na šaltpáku?
Accent 1.5 CRDi, 2007, True Blue
a na disky kolies by sa to dať nedalo?diosko píše:Nebudme prilis skromni a dajme to ovladanie aj na volant a aj na "saltpaku". Pre priebercivych by som to nechal namontovat aj na dvere odkladacej skrinky spolujazdca a opierky hlavy pre zadnu radu. V luxusnej verzii by som jedno ovladanie montoval aj do batozinoveho priestoraCzechJoker píše:Ještě že to z volantu k rádiu není zase tak daleko
Naposledy upravil(a) majco dne 25 říj 2007, 10:07, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
- CzechJoker
- **
Spolujezdce nebrat! Jak mi někdo za jízdy sáhne na rádio, to je zle!diosko píše:Pre priebercivych by som to nechal namontovat aj na dvere odkladacej skrinky spolujazdca a opierky hlavy pre zadnu radu. V luxusnej verzii by som jedno ovladanie montoval aj do batozinoveho priestora
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT SS Elegance
Pokrocil uz niekto z vas s tym dialkovym ovladanim? Ja som sa po 2 mesiacoch od nahlasenia staznosti na nefunkcnost ovladania ozval opat do servisu, a odpoved bola aj po takejto dlhej dobe stale rovnaka :
"Závadu již známe a již zpracováváme řešení... Jedná se pravděpodobně o nekvalitní ukostření ovládacích tlačítek. Jakmile bude známé řešení budu Vás informovat."
Uz fakt neviem co si mam o tom mysliet...
"Závadu již známe a již zpracováváme řešení... Jedná se pravděpodobně o nekvalitní ukostření ovládacích tlačítek. Jakmile bude známé řešení budu Vás informovat."
Uz fakt neviem co si mam o tom mysliet...
Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Peaty, kam chodíš do servisu ? Do TN ?
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html