Coupe 2.0
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Ano toto vše mám za sebou
Ale z vlastní iniciativy
mám komplet nově rozvody a náplně. Nechal jsem udělat komplet podvozek (všechny prasátka+kotouče+desky), nová přední ramena (kamarád mi je zrušil) všechna ložiska (vzadu nové náboje). Nové lambdasondy a svody předělané na příruby svodů z lantry J2. Nová spojka včetně setrvačníku. Novej motor s převodovkou (díky nějakému debilovi, kdysi sem tu tu příhodu popisoval). Ty ceny jsou psané takové které jsem já dával za ty díly nikoliv orientační. Svého auta si vážim a když už sem dělal ramena a hučelo ložisko , tak sem rovnou nechal udělat nově komplet podvozek. Neříkám že sem měl šrot, měl jsem udržovanej a bezproblémovej kus, ale jen sem psal ceny pokud někdo šrot koupí vlivem šetření při pořizování![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ale z vlastní iniciativy
mám komplet nově rozvody a náplně. Nechal jsem udělat komplet podvozek (všechny prasátka+kotouče+desky), nová přední ramena (kamarád mi je zrušil) všechna ložiska (vzadu nové náboje). Nové lambdasondy a svody předělané na příruby svodů z lantry J2. Nová spojka včetně setrvačníku. Novej motor s převodovkou (díky nějakému debilovi, kdysi sem tu tu příhodu popisoval). Ty ceny jsou psané takové které jsem já dával za ty díly nikoliv orientační. Svého auta si vážim a když už sem dělal ramena a hučelo ložisko , tak sem rovnou nechal udělat nově komplet podvozek. Neříkám že sem měl šrot, měl jsem udržovanej a bezproblémovej kus, ale jen sem psal ceny pokud někdo šrot koupí vlivem šetření při pořizování
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrázek](http://i17.photobucket.com/albums/b66/teresitka/0ab52df1.gif)
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- black_sheep
- Moderátor
mno voni ty ceny jsou docela i dobry, jen toho je teda dost tech polozek, to ti povim!
nedelam si iluze kdyby se vysypala prevodovka na passatu ze to bude nejak zvlast lacinejsi... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
I ❤ cars
- black_sheep
- Moderátor
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
144000 když jsem to kupoval. Ale na 150000 jsem byl vlivem vandala nucen koupit novou převodovku. Ta byla drahá, ale naskytla se mi možnost koupit z coupe z roztřeleným zadkem komplet motor i s převodovkou s najetejma 41500km, tak jsem ho koupil. Nyní má najeto 76000 a bezporuchy. Kvůli čislu se nechal původní blok motoru a přehodily se pouze střeva. Jediný co je ještě původní je kastle (bez koroze) výfuk (bez koroze) podvozek (bez problémů). Podvozek má najeto 180000km a nejeví nic známky únavy. Jen z vlastní iniciativy sem udělal ty komplet brzdy a ložiska
Je to bezproblémové auto a krom incidentu s vandalem jsem do toho auta nedal ani koruno nechtíc. Ale taky sem koupil auto ne na úkor ceny, ale jeho stavu. Je to bezproblémové auto kde stačí lejt jen benzín a provcádět běžnou údržbu. Jsou ale levné kusy které pak stojí značnou investici. Kamarád koupil to samé za 249000km udajně s 60000km a už do toho vrazil kolem 50000kč. (rozvody, náplně, brzdy, svíčky, kabely, ložiska, spojku včetně setrvačníku). Teď to ještě vypadá že bude muset koupit kat, pač mu to jelo na 3 válce a nebylo to takřka znát a odrovnal kat a lambdy ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrázek](http://i17.photobucket.com/albums/b66/teresitka/0ab52df1.gif)
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- black_sheep
- Moderátor
ja ted asi bouchnu sampicko pac se mi podarilo jezdit za 7.5 a to jsem se nak neomezovalŽluťasek píše:A za kolik tak jezdis?Jen tak orientacne by me zajimala spotreba?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
I ❤ cars