Hlasování o rozdělení sekce Accent do kategorií
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Rozdělení sekcí např.:
Podvozek - Karoserie - Motor - Elektro - Jízdní vlastnosti - Tuning
by mi rozhodně vyhovovalo více. Pokud se budu zajímat např. o profukování
předních oken, vím, že je zbytečné otvírat podstránku Motor a vše se tím rozhodně zrychlí. Je to samozřejmě pouze můj názor - i tak díky za tyto stránky.
předních oken, vím, že je zbytečné otvírat podstránku Motor a vše se tím rozhodně zrychlí. Je to samozřejmě pouze můj názor - i tak díky za tyto stránky.
Hyundai Accent LS (X3) - 1.3 - 1999 - 3 dv.
NEVIM NEJSEM TU TAK DLOUHO ALE ME SE TO LIBI JAK TO JE. JE TO PREHLEDNY DOST. A O DELENI NA SEKCE MAM TAKOVEJ NAZOR ZE PAK SE AKORAT BUDE ZBYTECNE PREMEJSLET KAM CO PATRI PROTOZE NE VSECHNY OTAZKY SE TYKAJI JEN MOTORU , KAROSERIE ATD.... TO BY PAK MUSELO BEJT SEKCI 6 PULEK ... JE TO PEKNY JAK TO JE
hyundai accent 3dv. 1,3 GLS 1999
Ono když se to tak veme, tak fórum je ještě docela nové, takže zatím tady tolik témat není. Ale postupem času se z toho stane guláš. Nejvíce lidí a nejvíce příspěvků chodí stejně na accenta, tak nějaké rozdělení by po čase bodlo, jenže by se to muselo dobře promyslet, ať v tom není ještě větší guláš. Pouvažuji, jak by se to dalo vylepšit a zpřehlednit, a pak napíšu svůj model. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
Všem zdárek,
jsem na těchto stránkách poprve/zcela určitě jsou přínosem/, ale přimlouval bych se za to, aby kvůli rychlejší orientaci k určité problematice, bylo určité rozčlenění dle témat, tak jak je původní návrh.Vše samozřejmně na jedné stránce.Navíc by se to mohlo stát i určitou inspirací pro tazatele a přesné směrování otázek apod.Tak porozmýšlejte a všem hodně štastných km
jsem na těchto stránkách poprve/zcela určitě jsou přínosem/, ale přimlouval bych se za to, aby kvůli rychlejší orientaci k určité problematice, bylo určité rozčlenění dle témat, tak jak je původní návrh.Vše samozřejmně na jedné stránce.Navíc by se to mohlo stát i určitou inspirací pro tazatele a přesné směrování otázek apod.Tak porozmýšlejte a všem hodně štastných km
rozdělení
Zdokonalte vyhledávač, aby uměl vyhledat příspěvky za daný čas. Nějak mi to nešlo. Rozdělit na sekce motor, kastle jiné by asi bylo náročné. Stejně by jsme četli o motoru v sekci kastle.
Zdar
Rade622
Zdar
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
no ja tu jsem kazdou hodku takze mi staci jen radek s novejma tematama.. trosku bych to rozsiril, treba o dve temata, nekdy nestiham.. no roztridit sekce do podsekci je supr napad, jen bych to nezavidel adminovi to stavajici rozdelit dodatecne.. dal bych trebas podsekce a prvni "podsekce" by se jmenovala "!! vsecky sekce.." a bylo by to.. ta by stavala na (SQL) dotazu vypsat vse z hlavni sekce nehlede na podsekci.. snad to chape i vic lidi nez jen admin, no a nebo doufam ze alespon ten tak by tu bylo vlastne oboji..
Okna
Mel's nejaky problemy s tim profukovanim?imax píše:Rozdělení sekcí např.:
Jestli jo, porad, prosim!!!
Ja a bratr trpime.... Dekujeme moc
Forum - navrh zmeny
Jsem mezi vami jen chvilinku, ale ze zkusenosti z predeslych klubu bych rekl jedno - v sekci jsou dobre informace, ale obcas neprehlende usporadane a podle me by nebylo mozna od veci rozhodit sekci do kategorií napriklad:
technika ( podsekce motor, karoserie, podvozek, prevodovka ..., ktera je zalozena na odbornejsi urovni, vanatky z odborne literatury )
tuning ( rady, praxe, foto, video )
diskuzní forum ( pokec o vseobecných tematech - napr. dobry servis, hotel, restauracka.....: proste vseobecna doporuceni nebo zkusenosti, ktera chceme sdelit kamaradum )
rady a zkusenosti ( dotazy nevedoucich a rady od tech chytrejsich, ktere plynou s tim jak je prinasi zivot a ktere by se mohly rozhodit opet do podskupin elektrika, motor, prevodovka atd.)
V soucasnosti procitam jednu problematiku a najednou se v dane oblasti docitam o zcela odlisne veci, ke ktere to nejak sklouzne. V pripade potreby je potom nasnade, ze dobra rada je ukryta pod jinym tematem, nez by jsme ji cekali. Jinak je sekce Accent ziva a jsem rad, ze jsem jejim clenem.
technika ( podsekce motor, karoserie, podvozek, prevodovka ..., ktera je zalozena na odbornejsi urovni, vanatky z odborne literatury )
tuning ( rady, praxe, foto, video )
diskuzní forum ( pokec o vseobecných tematech - napr. dobry servis, hotel, restauracka.....: proste vseobecna doporuceni nebo zkusenosti, ktera chceme sdelit kamaradum )
rady a zkusenosti ( dotazy nevedoucich a rady od tech chytrejsich, ktere plynou s tim jak je prinasi zivot a ktere by se mohly rozhodit opet do podskupin elektrika, motor, prevodovka atd.)
V soucasnosti procitam jednu problematiku a najednou se v dane oblasti docitam o zcela odlisne veci, ke ktere to nejak sklouzne. V pripade potreby je potom nasnade, ze dobra rada je ukryta pod jinym tematem, nez by jsme ji cekali. Jinak je sekce Accent ziva a jsem rad, ze jsem jejim clenem.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
no a nebo to dat do nastaveni kazdyho clena. ve skutecnosti bude v SQL tabulce rozdeleni ale to jestli se to bude delit nebo ne by si kazdej nastavil sam, podle toho jak casto sem chodi a jestli umi pouzivat vyhledavani nebo ne!!black_sheep píše:no ja tu jsem kazdou hodku takze mi staci jen radek s novejma tematama.. trosku bych to rozsiril, treba o dve temata, nekdy nestiham.. no roztridit sekce do podsekci je supr napad, jen bych to nezavidel adminovi to stavajici rozdelit dodatecne.. dal bych trebas podsekce a prvni "podsekce" by se jmenovala "!! vsecky sekce.." a bylo by to.. ta by stavala na (SQL) dotazu vypsat vse z hlavni sekce nehlede na podsekci.. snad to chape i vic lidi nez jen admin, no a nebo doufam ze alespon ten tak by tu bylo vlastne oboji..
- Karel Blažek
- *
Hlasování o sekcích
Jsem v tomto klubu docela novej,celkem jsem se už i rozkoukal,no,mohla by se sekce rozdělit.Jsem spíš pro.Pokud to pomůže přehlednosti,jen dobře.
Accent 1,3LS 62Kw 12V,maximální spokojenost.