Hyundai Genesis
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Hyundai Genesis
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To jsou nicneříkající obrázky .Takové malují mé děti. Až budou fotky z toho autosalonu..........tak se dá hodnotit.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
A co HCD-10 neboli Hellion
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
reakce na smazani meho prispevku:
Pokud sis nevsiml, nachazis se na diskuznim foru. Za Tvoji cholerickou naturu ja nemuzu a mohl bys repsektovat nazory ostatnich...abych to vysvetlil: dal jsem tam fotku interieru coupe 96 pro srovnani, u kere jsem v jejim popisu psal rozdily v palubkach. Tiburone, ja myslim, ze palubku mas jednoznacne ze Shelby Cobra. SZ, kterou jsi mi poslal, zatim prikladat nebudu.
Pokud sis nevsiml, nachazis se na diskuznim foru. Za Tvoji cholerickou naturu ja nemuzu a mohl bys repsektovat nazory ostatnich...abych to vysvetlil: dal jsem tam fotku interieru coupe 96 pro srovnani, u kere jsem v jejim popisu psal rozdily v palubkach. Tiburone, ja myslim, ze palubku mas jednoznacne ze Shelby Cobra. SZ, kterou jsi mi poslal, zatim prikladat nebudu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Já vim jak vipadá interiér coupé - myslim že stejně tak i ostatní vědi jak interiér coupé vypadá - dávat sem fotku je opravdu zbytečné, netvrdil jsem že je stejnej, s tvojí strany je to prostě cílená provokace, protože ať napíšu cokoliv, od jistý doby prostě seš v opozici, o něco jsem tě slušně žádal, je vidět že s tebou neni slušná domluva, jestli hodláš vidírat z uveřejněním SZ, akorát svědčí o tvym přístupu a respektování soukromí.....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
To jsem asi slepej...stredovej panel je v konceptu jako celistvy a trochu d esicka...jeho linka zacina u ridicovych dveri a konci az nekde u loketky. Budiky jsou u Coupe prolinany do sebe, radicka jina a hlavne vydechy ma coupe kulaty, barva interieru e jina. Ten concept je spis podobnej modernejsim sportovnim autum. Muze klamat i to, ze interier sportvnich aut byvy utulny - de facto kokpit. Vnejsek je neco jinyho, tam ta podobe docela videt je.
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 01 lis 2007, 15:49, celkem upraveno 1 x.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Ja nemam problem s Tebou nesouhlasit, nekolikrat jsem tak i ucinil, ale kopirovat to sem a hledat je ztrata casu. SZ bych uverejnil v pripade, ze by nekdo nevedel, nac jsem reagoval. Ano, spousta lidi vi, jak coupe vypada, ale do tohoto tematu nechodi jen majitele Coupe. Pokud se domnivam, muj pripsevek neurazel rasu, narod ani nebyl sprosty. A nebo jsi vztahovacny.Tiburon_FX píše:Já vim jak vipadá interiér coupé - myslim že stejně tak i ostatní vědi jak interiér coupé vypadá - dávat sem fotku je opravdu zbytečné, netvrdil jsem že je stejnej, s tvojí strany je to prostě cílená provokace, protože ať napíšu cokoliv, od jistý doby prostě seš v opozici, o něco jsem tě slušně žádal, je vidět že s tebou neni slušná domluva, jestli hodláš vidírat z uveřejněním SZ, akorát svědčí o tvym přístupu a respektování soukromí.....
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 01 lis 2007, 15:50, celkem upraveno 1 x.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP