Tak uz jsem se prihlasil, i kdyz auticko bude az v utery - kvuli svatkum. Brzdou bylo financovani, ale vcera jsem to v 17,30 prekousl a Accentik bude v utery doma. To musej bejt zrovna ted svatky a ja musim cekat az do uterka???Hanz píše: Cau bando! Tak to príslo i na me - stary klumpr dosluhuje a co dal. Puvodne jsem sel do Fiata pro Punto ( ac bydlim u M.Boleslavi, Skodovky nemuzu ani videt?! ), ale pri ceste do Jicina zahlednu Hyundaie. Zaskocim a cucim na Getze. Dobry. Tyden na to vezu rodice do Makra a protoze nemusim na nakup, zajedu do Pyramidy v Pruhonicich, kde me nabidli pro me prijatelny financovani a ukazali Accenta. Pri cuceni na net najdu tyhle stranky, poctu si v nich a je to hotovy - OBJEDNANO. Takze jestli "budou vsichni doma" mam ho 23.12.2005 doma taky. Je me 42 a ja se tesim na Jeziska jak malej harant! Jo - a dalsi co se tyka meho zivota je samozrejme vstup do Vasi party, pokud tedy budete chtit i vy. Lidi, preju vsem hezke vanoce a Jeziska aspon takoveho, jakeho budu mit ja.
Lidi, hezke vanoce a jezuru bohatyho jako u nas ( at se vam splni pranicko jako nam ) Vam vsem preje Hanz s rodinou.