Jak vypnout ASR?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jak vypnout ASR?
Ahoj muze my nekdo poradit jak vypnout ASR na Sonate r. v. 96? Na palubovce neni zadne tlacitko. Sere mne kdyz se chci rychle rozjet z mista jakoze zasmykovat tak my to pri rychlem rozjezdu seka! JA vim ted na zimu se my to docela hodi ale jeste nenapad snich. Diky
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
- Reklama
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
No v tom to nebude ze by ti chybeli nejake stranky. Podle mne je to blbost kdyz clovek ma ASR nebo jak se pise u Hyundai TCS a nemuzes to vypnout. To mne tak trochu sere: Ale co nadelam.ivan píše:Já jsem dneska koukal do manuálu od mí Sonáty a tam žádné vypínání ASR není ani slovo a to mám manuál na všechny verze!!Není tam ani zmínka o tom,možná mi chyběj nějaký stránky
Hyundai Sonata 2.0 16V 97 - zelena kraska s černyma oknama a xenonovyma svetlama.
- strato
- **
- Kontaktovat uživatele:
Hledal sem to pod TCS a nic sem nenasel.Tomikp píše:nebo si to měl hledat pod TCSivan píše:Já jsem dneska koukal do manuálu od mí Sonáty a tam žádné vypínání ASR není ani slovo a to mám manuál na všechny verze!!Není tam ani zmínka o tom,možná mi chyběj nějaký stránky