sonata 3l v6 nejde nastartovat

Moderátoři: Lukino, Moderátoři

ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

sonata 3.0 V6 píše:
ivan píše:
sonata 3.0 V6 píše:díky moc, podle toho co jsi popsal si myslím, že to bude pastorek, nejde slyšet, že by vyjel. zítra napíšu výsledek
Ten původní startér kde ho máš??? A co s ním je??
to je ten původní, je kompletně repasovaný a přeměřený. Jen je problém s tou volnoběžkou. týpek mi dal i výrobní číslo a na žádném eobchodu jsem nesehnal ani náznak
Repasovaný a proměřený a volnoběžka nevyjede ven???
To je divný :shock:
Co jsi na tom startéru měnil???
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Reklama

sonata 3.0 V6
*

Příspěvek od sonata 3.0 V6 »

ivan píše:
sonata 3.0 V6 píše:
ivan píše: Ten původní startér kde ho máš??? A co s ním je??
to je ten původní, je kompletně repasovaný a přeměřený. Jen je problém s tou volnoběžkou. týpek mi dal i výrobní číslo a na žádném eobchodu jsem nesehnal ani náznak
nedělal jsem to já, dělal to jeden děd vševěd(u nás je fabrika na elektromotory, tak tu máme hodně zainteresovaných) vyměnil uhlíky, a ještě si hrál s cívkou. měl to na stolici a říkal, že to funguje. Bohužel ta stolice byla bez zátěže, takže to neotestoval uplně. Řikal objednat volnoběžku, tak jí sháním. Opravdu to není zrovna moje hobby, kdyby v tom byli řídící jednotky atd. tak to plaval jak rybka ve vodě
ivan
Moderátor

Příspěvek od ivan »

sonata 3.0 V6 píše:
ivan píše:
sonata 3.0 V6 píše:to je ten původní, je kompletně repasovaný a přeměřený. Jen je problém s tou volnoběžkou. týpek mi dal i výrobní číslo a na žádném eobchodu jsem nesehnal ani náznak
nedělal jsem to já, dělal to jeden děd vševěd(u nás je fabrika na elektromotory, tak tu máme hodně zainteresovaných) vyměnil uhlíky, a ještě si hrál s cívkou. měl to na stolici a říkal, že to funguje. Bohužel ta stolice byla bez zátěže, takže to neotestoval uplně. Řikal objednat volnoběžku, tak jí sháním. Opravdu to není zrovna moje hobby, kdyby v tom byli řídící jednotky atd. tak to plaval jak rybka ve vodě
Zkus kontaktovat našeho člena Hujera,určitě Ti pomůže :wink:
Nebo http://www.kk-servis.cz ,on tam pracuje :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
sonata 3.0 V6
*

ivan píše:
sonata 3.0 V6 píše:
ivan píše: Repasovaný a proměřený a volnoběžka nevyjede ven???
Zkus kontaktovat našeho člena Hujera,určitě Ti pomůže :wink:
Nebo http://www.kk-servis.cz ,on tam pracuje :wink:
tak odpovědí je , že mají jen kompletní startér. Takže ten repas byl asi na ....,
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

Dej sem výrobce a číslo toho startéru (Bosch, paris-rhone např.) a jestli víš přímo číslo tý volnoběžky, tak ho sem hoď taky, já na to v práci kouknu a zkusím něco najít.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
sonata 3.0 V6
*

Joker píše:Dej sem výrobce a číslo toho startéru (Bosch, paris-rhone např.) a jestli víš přímo číslo tý volnoběžky, tak ho sem hoď taky, já na to v práci kouknu a zkusím něco najít.
díky, díky, díky

MP112043 12V 12KW

HMCLX130LI36100-35510

díky, díky díky
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

člověče z prvního čísla poznám jen to, že je to repas a když si dám vyhledat to druhý, tak mi to vypíše několik variant. Potřeboval bych vědět výrobce toho startéru a potom už to bude hračka.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Odpovědět

Zpět na „SONATA“