jaké svíčky na Coupé 2,0
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Z prvovýroby?Nechceš mě tvrdit,že když jsi auto kupoval a mělo najeto dost přes 100000km,že tam byly původní svíčky. To asi ne.Tak jak jsi to myslel,že v tvém autě byly první svíčky NGK?Jak jsi to myslel?Rasty píše:Borek: no vidíš a já měl z prvovýroby NGK. Dokonce jsme o tom spolu diskutovali po telefonu. Takže já NGK
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Vím to od toho od koho jsem je kupoval pač mám papíry o provedených pracích. A je tam napsáno výměna svíček NGK ...... za NGK ....... bla bla bla. Oni to mají krásně rozepsané co vtáhly a co tam dávali a pak to nepodstatné jako kolik to stojí atak
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Aha,tak to jo.Nebylo mě jasné,jak jsi to věděl. Jak jsem psal výše-nepocítil jsem žádný rozdíl mezi Champion a NGK,takže stejné svíčky.Obě značky jsou doporučené(vyzkoušené) Hyundaiem.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- Coupe 102
- **
- Kontaktovat uživatele:
svíčky a kabely
Budu kupovat svíčky do 4 oka 2.0 fx dám asi ngk,pokud máte někdo něco lepšího dejte vědět.Ale zeptat se chci na to proč měnit i kabely?????U Megana sem je měnil až když sem si na ně šáhnul a dostal sem takovou ránu že sem pustil kapotu,ale pokud neprobíje tak proč je měnit.Jaký je interval víměny v Hyundai servisu.Ví to někdo???Nebo to měníte jen tak pro lepší pocit???
Renault Megane 1,6 55kw
pokud už maj kabely něco "najeto", roste jejich odpor a hůř vedou el. napětí a tím se i snižuje výkonnost jisrky na svíčce. Ale děje se to plynule, takže to ani moc nepoznáš...Ale mne se stlao, že při výměně svíček se mi kus objímky kabelu ulomila a zůstala na svíčce. Jezdilo to ještě 5tis km, ale pak už to přestalo pálit, jelo mi to na tři válce. Jízda jak s fanoušem . Koupil jsem pak kabely od Nipparts za asi 12kil, docela rana, ale šlapou spolehlivě.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
mám jak svíčky tak filtr a kabely origo a jel jsem na dalnici 228km/h a myslim,že by to o nejakej ten km /h šlo i dál.... (mám 2.0l)Lado píše:Mohu se podělit jen o vlastní zkušenost. Do kupátka 2,0l model F/L 2005 jsem dal hned nové svíčky Denso Iridium, svíčkové kabely Magnecor a vzduchový filtr KN. Motor dupe spolehlivě a jestli měří správně tachometr
tak umí na německé dálnici i přes 215km/hod.
já nějaký brisky v Coupé měl, byli myslim ještě levnější než ty tvoje, a fungovaly dobře.. Kamarád má nějaký Brisky v Celice a taky no problem. Brisku bych se nebál, teda jak do kterého motoru. Tak jak Hyundai se nekamarádí se svíčkami Bosch, jsou auta, které nemaj rádi Brisky..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance